Majka ubijene devojčice u „Ribnikaru“: Od 3. maja život se pretvorio u pakao, a nedelja u plač 1Foto: FoNet/Zoran Drekalović

Nakon oca ubijene Adriane Dukić u masakru u OŠ „Vladislav Ribnikar“ svedočila je njena majka Biljana Paunović na ročištu povodom tužbe njene prodice protiv dečaka koji je izvršio masovno ubistvo, njegovih roditelja, škole i države.

Ona je govorila o svom odnosu sa svojom ćerkom pre nego što je ubijena, prenosi N1.

Kazala je da su imale odnos kao najbolje prijateljice, da je Adriana bila druga mama u porodici.

„Danilo naš sin izgubio je svoju najveću podršku. Posle 3. maja pružao je otpor, neće da uči, neće da ide u školu. Marina naša druga ćerka izgubila je svog uzora. Nama nije bio plan da sahranimo naše dete od 14 godina. Adriana je inače pokazivala duboku ljubav prema našoj zemlji. Imala je prijateljice svih nacija ali je najviše volela Srbiju. Posle 3. maja naš život se pretvorio u pakao, nedeljni ručak se pretvorio u odlazak na groblje, a nedelja u plač. Naša deca nisu izgubila život u diskoteci, naša deca su izgubila život u školi. Meni treba odgovor zašto se ovo desilo, zašto je ovaj dečak nju ubio, zašto je čuvara Dragana ubio i svu ostalu decu“, govorila je vidno potresena majka Adriane Dukić.

Suđenje se nastavlja 25. marta, za kada je zakazano saslušanje roditelja dečaka koji je počinio masovno ubistvo u „Ribnikaru“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari