Marčelo: Atalgić je lice našeg doba, voleo bih da nam je fitilj kraći

Ostavite komentar


  1. Atlagići i Atlagići su poslednji šljam ove zemlje, ne kažem države, jer država nije, i dok je takvih Vučić i slični vladaće dok su biološki na nogama. Vidite da više ne pominje da odlazi sa čela SNS, predsednika države. Ne daju mu Atlagići, Ristićevići, Martinovići, Babići, Orlići, Gojkovićeve i slični i slične čak i kada bi hteo. Ali mi smo krivi što nam jagori sede u Skupštini Vladi Republike Srbije…Šta oni rade po ceo dan kad zakone usvajaju za pet minuta.Kliču vođi i za tu riku dobijaju debele plate i jeftine ćevape i kafe u skupštinskom restoranu. Paniću i Seki apsolutna podrška. P.S.Došlo vreme da najbolje branimo od najgorih

    1. Marcelo, potpuno ste u pravu. Znate li zasto nam nije kraci fitilj? Zato sto vodja 8 godina ispira mozak celoj naciji, pa je sada nekima vec ispran, neki su uvlakaci i podrzavaju ga zbog radnog mesta, neki zbog kombinacija, ali postoji veliki deo naroda koji jos uvek cuti, na zalost. Njih treba osvestiti. Zar se slszu sa svim sto ova nakaradna vlast radi? Zar im ne smetaju lazi, uvrede, nekultura, drskost,bezobrazluk???

  2. Mudra zapažanja, bravo Marčelo. Podrška Seki, Bjeli, Paniću i svim mislećim ljudima koji su, uprkos svemu, ostali ovde. To su prave patriote, iako ih to ne određuje i verujem da se te reči svi već manje-više gnušamo.

  3. Atlagić i puno toga u SNS su slični onom što se i danas izliva iz cevi i zagađuje Dunav i Savu.

  4. Pre nekoliko dana , pojavi se na ekranu mog računara , neka , da rečemo , molba „Danasova“ . Kaže , da li mogu da odvojim pet minuta , da popunim neku anketu . Odvojih ja pet minuta i više .U anketi bi i pitanje , zašto čitam „Danas“ . Pa evo , čitam između ostalog i što mogu da pročitam dosta tekstova i intervjua poput ovog sa mudrim Marčelom .

  5. Orvel je kritikom totalitarnih režima u svojim delima i nehotice dao svakom budućem vladajućem talogu savršeni user manual. Ovi su ga pažljivo pročitali i do najsitnijih detalja ga se pridržavaju, a još su ga i usavršili. Umesto Orvelova 2 minuta mržnje, ovde je uvedeno 20 sati mržnje. Čak i zgrada nekakvog suda koja se gradi u jednom gradu u unutrašnjosti neodoljivo podseća na opis zgrade Ministarstva ljubavi iz Orvelove 1984.

  6. Ne zaboravi da i drugi imaju mali fitilj i mnogo su brojniji.Izmišljaš i bavi se muzikom i ćuti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.