Marija Mali za Krik: Siniša organizovao rušenje

Krik objavio delove intervjua sa bivšom ženom gradonačelnika

Ostavite komentar


  1. Ovakve stvari da se dokazu i na sudu, i dalje bi Sinisa bio na vlasti. Dobar deo ministara ima uprljane ruke.

  2. Ovo definitivno nece biti dobra nedelja ni za g. Malog a ni za g. Vucica.

    U to ime evo par prognoza:

    1. G. Mali ce dati ostavku I probati da preuzme svu odgovornost za Savamalu, stiteci g. Andreja Vucica.

    2. G. Vucic ce objaviti samo Predsednicke izbore, pravdajuci se vaznim drzavnim poslovima ove vlade I parlamenta.

    3. G. Vucic I SNS ce izgubiti te izbore.

    4. Vladajuca vecina ce se poceti kruniti vec od maja, a u 2018 cemo imati nove parlamentarne izbore.

  3. Bravo za Mariju. Samo što je ćutala do sad. Ostavka cokupne vlade. Sram vas bilo sjasite narodu grbače.

  4. Nije uzelo dugo da "znate vec sta" pocne da isplivava na povrsinu i da se "oseca" odnosno siri nesnosni miris, a sto neki nazivaju SMRADOM…

  5. Ovim nije Sinisa potvrdio da je Mali…nego i da mu je mala glava…i pamet…Ako su navodi ove dame tacni…odlican uvod u kampanju gradskih izbora u Bgd..

  6. Da vidimo sta ce veliki Oz sada izmisliti kao maglu da sakrije Malig pod svoje skute…

  7. Sada će neko da nađe i neku ujnu koja nije u dobrim odnosima sa gradonačelnikom ne bi li mu nešto napakostili,jer ovako ne mogu da mu prigovore za dobro vođenje grada.

  8. Poucen iskustvom odlicno znam da ne treba verovati onim "bivsim" pa ma iz kategorije da su. A sa druge strane, odkuda odjednom gospodja Mali da se pojavi bas u vreme predstojecih izbora, gde je bila do sada? Na kraju krajeva, tuzilastvo je na potezu, neko u ovoj prici laze.

  9. Ne verujem da je ovo sto pise u tekstu istina, kako da se ovakve vesti pojavljuju bas pred izbore? Kao i uvek pred izbore koriste se rayna sredstva da bi se potkopao protivnik.

  10. Iako ovo nije istina! Ne kaže se džabe zbog žena su se ratovi vodili, braća ubijala, a kumovi kumstva raskidali! Zato šta god da radiš, ćuti, ženi ni reči, posle da je koriste kao kontra oružje u izbornoj kampanji!

  11. Nenad Miletic: Ne mogu da verujem da vam je važnije rušenje nekoliko bespravno izgrađenih baraka u Savamaloj od istine kako su izginuli vojnici u kasarni na Topčideru ili da se sazna pozadina o ubistvu Zorana Đinđića.

  12. Vucicu, pukla je tikva! Podnosi momentalnu OSTAVKU! Dosta ste nas vi kompletni idioti napredne stranke vukli za nos!!!

  13. Ako je sigurna da je to njen suprug uradio neka ga prijavi i stvar resena ,ali se bojim da nije samo jos jedna propaganda ostavljene zene zbog povecanja alimentacije.Sve sto zna neka iznese Tuzilastvu ,a ne novinama.

  14. Citam i ne verujem,ako je tako zasto ga nisi prijavila policiji,sudu? Nego svi daju neke izjave u novine,sad pred izbore cemo svatsa citati.

  15. Neće se desiti ništa. Oni koji glasaju za SNS su već preko njihovih medija ubeđeni da je to nešto nebitno, a mi koji ne glasamo za njih nećemo glasati za njih ni ovako ni onako. Sud i policija će ovo jednostavno razvlačiti godinama i to je to. Jednostavno se neće desiti ništa.

  16. ““““Kako tvrde u u Kriku bivša supruga je za većinu tvrdnji pokazala dokaze u vidu prepiski, računa, overenih izjava i drugih dokumenata““““
    Да ли ико са грам мозга може да поверује да се у Србији за ангажовање људи и механизације ради рушења барака у Савамали – врше преписке, издају рачуни (фактуре), оверавају изјаве… и друга документа!!! Па, када већ лажете, лажите уверљиво!

  17. "Pa ti vjeruj ženi"?. Ovo je šala, napred Marija i budi Velika Marija i sve žene fukara izađite radi boljeg sutra, a protiv zla. Na ženama su tri stuba kuće, neka što više žena vlada Srbijom, ali i rađa djecu. Bravo za Mariju i pomozimo joj da se i druge žene digno protiv šljama, polusvijeta, fukara i ološa. Pozdrav svima…

  18. Znači, skinula žena Malom fantomku sa glave, i sad imamo profil kompletnog idiota, da citiram prepodobnog Vučića, koji zapošljava kompletne idiote i abolira im idiotske postupke. Nagradno pitanje – da li će prepodobni pričati o Savamali i Sinišimalom sutra na RTSu?

  19. Postoji tužilaštvo i da je išta od ovoga tačno bilo bi prijavljeno tamo gde treba a ne u novinsku kuću i to pred izbore!

  20. Smesno je sto BOTovi jos nemaju instrukcije da komentarisu …
    pa samo "lupaju " minuseve …
    Jadnici …

  21. Provaljujete da svaki drugi lik sa Vlasti razveden – ne volim da generalizujem, ali valjda to govori dovoljno. Ili su se prevarili u izboru, ili druga strana nije mogla da ih trpi – ni jedna opcija nije pohvalna za nekoga ko rukovodi Beogradom, ili u drugom slučaju Državom.

  22. Da je drzava pravna, sada bi milicija lepo je odvela na ispitivanje da se ispita koja je to firma rusila, tako se radi i u skoli, kada neko nesto zabrlja, a drugi zna ko je pa kao nece da kaze, uciteljica ga malo pritisne i evo ti, nadjen krivac i reseno. A ovu ce milicija terati da cuti. Drago mi je da se nesto pomerilo u ovom slucaju, mada moje vreme lozenja na politiku je proslo, dolazi prolece i treba krenuti svoje dvoriste pocistiti, a koji balvan ce mi raditi o glavi vise mi ni ne brine, a ne bi se cudio ni da to bude Bogoljub, ako je jedan prosao u Americi, ne znam sto ne bi na ovom plodnijem tlu.

  23. Па, ово смо већ видели у серији Бела лађа, оно када Тика Шпиц проналази Шојићеву љубаницу (Танкосаву) и њеног и Шојићевог ванбрачног сина а све како би успео на изборима! Само, што се Синиша (Павић, да не буде још једне забуне!) зезао а ови из КРИКА се озбиљно примили!

  24. Nece se desiti apsolutno nista. AV ce sve pretvoriti u organizovani napad DOSa i stranih ambasada i sve ce se nastaviti po starom.

  25. Ja sam uvek na zenskoj strani narocito kada je muz “jak” igrac. Medjutim kako su ovoj gospodji Mariji najveca briga srusene barake u savamali, a ne deca mozda sud i nije pogresio.

  26. Hm, ima nekoliko nelogicnosti, iako ni SM ni AV ne podrzavam.
    1. Razvedeni od 2015. godine
    2. Savamala srusena 2016. godine
    3. SM i MM vode sudski postupak od sredine 2016. godine

    Zakljucak:
    Ako je SM rekao ono sto mu se pripisuje , onda su dve opcije moguce:
    a. Glup je do bola, kada zeni, od koje se odvojio i vodi sudski spor, hvali, da je organizovao rusenje objekata u privatnoj svojini
    b. Smatra da je toliko mocan, da ne postoji nista sto mu moze stati na put, i da moze da radi sta mu se prohte.

    Licno mislim da je ovo drugo u pitanju. Zelim mu da legne u svoj krevet miran i spava dubokim snom, bez ikakve bojazni da se bilo sta moze promeniti. Da legne sa svim opravdanjima za svoje postupke za koje zna da nije moguce opravdati. Da legne u krevet sa nekom zenom koja je tu samo zato sto je trenutno mocan i materiajlno obezbedjen. Da legne i ne misli o tome da mi zivimo u konacnosti i da jednog dana svemu dodje kraj. Da legne i ne misli da je i Sloba mislio da je bog, da je i Rankovic bio prvi do boga pa odose za jedan dan. Da legne i ne misli da ce jednog dana, kada neka predizborna kampanja udje u uzburkane i neizvesne vode, a njegovi iracionalni potezi ugroze AV i njegovu kliku, doci na red da pokaze kako ni kod AV niko ne moze da prodje nekaznjeno. SM zelim ti da mirno spavas, zelim ti da skupis materijanih dobara dovoljno da ne moras nista da radis u onim najgorim trenucima kojih se plasis da ce ipak doci jednog dana, kada moc nestane, a pravih prijatelja vise ne bude, kada novac nece vredeti nista, kada ne bude zene koja te volela zato sto si takav kakav jesi, kada deca budu ponizena jer su tvoja i kada budu morala da pobegnu odavde jer ce upirati prstom u njih.
    Spavaj mirno SM i ja se u tvoje ime nadam da taj dan nece doci.

    Ili mozda ipak hoce ?

  27. Боље нека остане на радном месту,иначе ће добити отпремнину за 10 година унапред!

  28. Mozda da dodate i komentar kako se vlast nosi sa ovom izjavom Marije Mali – najbolje nesto tipa "spin doktori izmislili Nikolicevu kandidaturu da skinu paznju sa izjava Marije Mali – ocekujemo povlacenje Nikoliceve kandidature u roku od 2 dana" ili nesto slicno

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.