Mediji: Neprijateljski dronovi nad Raškom osmatraju kasarne VS, Vučić naredio obaranje

Ostavite komentar


  1. U centru Beograda nisu mogli dron da skinu, a tek što će po šumama oko Raške…
    Doduše, kakvi su nam sve ministri odbrane bili, mogli su na dronove da pošalju zmajeve, jednoroge i fenikse.

  2. Majko mila, avionom lovi dron? Dron je previše mali cilj da bi ga detektovao radar, a kamoli pogodila raketa vazduh vazduh. Hiće.uskoro.i vrapce.po Beogradu da vija Migom? Smejurija našeg vođe i vrsnog nivog ministra odbrane namenjena neobrazivanoj izaluđenoj Srbiji!

  3. Опасна војска,нема шта,да нису отишли сами они би их оборили. Значи свако може да дође и оде како му се прохтије.

  4. Pogledao snimak. Jedan od migova je dvosed za obuku, a nijedan od aviona koji poleće nije naoružan. Dakle, nisu avioni iz dežurne lovačke pare, a s obzirom da ne nose naoružanje ne znam čime bi ih oborili osim da se zakucaju u dronove.

  5. Сећате се албанског дрона на фудбалској утакмици у Београду ,и шта ћемо сад . Ко је одговарао ,ко је смењен .Нормално нико .Тако ће бити и сутра ,тресла се гора родио се миш вучић.

  6. Da je mogao da obori, oborio bi ih. Posto nije, izdao je naredbu da ih obore cim su se povukli. Dramaticno!

  7. Čuj naredio! Ne lažite! Lično pucao! Takvu hrabrost nisam video u životu.

  8. Koliko ja vidim od ovih dosadasnjih komentara niko nije sluzio vojsku i pojima nemaju sta znaci osmatranje vojnih objekata.Nego sta nego da ih obori odmah.

  9. Bolje da su poslali par lovaca sa sacmarama, a migovi ih nisu ni videli, ali budalu ne treba traziti, ona se sama javi!

  10. Bolje da su angažovali snajperiste iz SAJ-a!
    P.S.Ako nisu bili na visini većoj od 1000m.

  11. S 300 na dronove, pod hitno…Ili možda bolje lovačko društvo iz Malog Mokrog Luga. Jbg…baš je dilema.

  12. U ozbiljnoj državi sa ozbiljnom vojskom naredjenje za obaranje dronova izda dežurni operativni oficir i sve završi za 5 minuta. Ovde se čeka predsednik lično.

  13. Vojska čeka na naredbu vrhovnog komandanta da brani nebo? Ne rade svoj posao za koji primaju platu dok im se ne naredi?

  14. Брука и срамота.Доста више са изигравањем државе и народа Србије од стране провизијаната и рекеташа политичара.

  15. Impresionirana sam znanjem ovih što komentarišu dronove, šta je trebalo raditi i kako treba vojsku voditi. Ljudi, prosto, sve znaju. Da nije takvih, zemlja bi nam do sada nestala. Blago nama što imamo nekog Duleta, Mirka, oficira, Konstantina… šta bi mi da njihove pameti nema?

  16. Opet neka predstava za beeeeeeerace SNS-a?!
    Sta li se s ovom predstavom pokriva? Neka kradja, prevera. Zamajavanje, cisto zamajavanje

  17. Na svaki njihov pošaljite tri naša,ili savet bezbednosti. Kažem tri, jer bi kfor verovatno naše poobarao. Ovo nije vest za palanačku hroniku nego za ozbiljne svetske organe, s obzirom u šta može da kulminira.

  18. Nije isplativo na dron od par stotina ili hiljada evra dizati avion i dron unistava ti skupim raketama r60 ili r73 za dronove postoje igle strele i drugo prenosiva PVO sretstva mada se primenjuju antidron puske ili sistemi ometanja koje nosi vojnik ili sistemi velikog dometa tipa krashua koje smo kupili ali nam ne mogu dopremiti zbog sankcija koje su uvedene rusiji

  19. Samo me zanima koliko od vas ,,komentatora“ je sluzilo vojsku, znate li uopste sta je vojska…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.