Miodrag Majić: Sa stranputice se vraćamo ako svako bude radio svoj posao

Sudija Apelacionog suda u Beogradu za Danas o svom novom romanu "Ostrvo pelikana"

Ostavite komentar


  1. Nisam očekivao ovako jeftinu floskulu od cenjenog sudije i intelektualca. Ko može naterati tužilaštvo i generale da štite Ustav, zakone i narod.

  2. U potpunosti se slažem sa g. Majićem, ali to se neće skoro desiti. U Srbiji 90% ljudi radi posao koji nezna, i nećete ih tako lako oterati na mesto koje zaslužuju. Namnožile se smrdibube i međusobno se štite.

  3. Moram priznati da ne znam da li mi se svidja sto sudija pise knjige na osnovu stvarnih slucajeva. Verovatno ima njihovu dozvolu ali, da li oni bar dobijaju deo zarade ako im je zivot eksponiran? Citala sam o tom slucaju na Pescaniku pa mi se nije svidelo ni sto ih tamo razvlace, a sad i knjiga.

    1. Ako je to jedini nacin da se skrene paznja na ovaj problem, a ocigledno jeste, onda ne vidim u cemu je problem. Najlakse je zatvoriti oci pred problemima koje nas licno ne doticu. Sudija Majic je jedan izuzetan covek.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.