Mihajlović osudila postavljanje transparenta na spomenik patrijarhu Pavlu

Ostavite komentar


  1. Bas su nastovite, a ova ministarka bolje da cuti, jer ako je neko podelio i zavadio narod onda je to njena sekta.

  2. Pa zar ministarka nije na terenu,i u kontejneru,sa ekspertskom svitom grdelicko-koridorskom…?!

  3. je ono što od ministarke zahtevaju nišlije jer rezultati rada niškog aerodroma, od kada ga je preuzela, dokazuju njen kapacitet za ministarsku fotelju. Ni Mrka, ni Velja nisu imali glinu u putu, nije im klizio potporni zid, nisu morali da drobe neotvoren put i prerađuje ga pre otvaranja, a ona je tvrdila da oni nisu bili dobri ministri. Može li napokon sebi da prizna da je gora od svakog ministra u poslednjih devetnaest godina i da podnese ostavku? Ni Mrka, ni Velja nisu bili na čelu ministarstva kada je izvođač kupovao automobile investitoru i nadzoru, ali ona jeste i zbog toga bi morala da nam dokaže poreklo svoje imovine. Neka se ona ne brine za benignu kecelju na kojoj je dobra poruka. Neka razmisli kako da se promeni zakon pa da otac dobije pored alimentacije obavezu da izdržava suprugu do njenog zaposlenja, jer samohrana majka mora da obezbedi stanarinu, plati sve obaveze, plati spremanje deteta… dok je sve na njoj ona ne dobija potrebno vreme da se posveti vaspitanju deteta. Nema svaka majka da dokazuje neznanje u ministarskoj fotelji, niti sreću da mota kablove za mizernu platu i o tome bi morala da brine ministarka, a ne o kecelji.

Ostavite komentar


Društvo

Požar na splavu "Godo" na Savskom keju 7

Požar na splavu „Godo“ na Savskom keju

Oko 17.00 sati izbio je požar na splavu "Godo" na Savskom keju, koji je usidren na potezu između Bloka 70 i 44.Kako je javila RTS, vatra je izbila na osiguračima na splavu, a 13 vatrogasaca i tri vozila su učestvovala u gašenju požara.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.