Milan Gurović: Slavni nasilnik

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Divljak, znamo ga. U osnovi drcni tokmak i tip kog niko nije voleo. Tezak i tupav, umisljen i kvaran. Zao mi je jadne supruge i deteta, znali smo kakva je situacija, gde god je bio umesan, tezak je bio vazduh oko njega.

  2. Ono što piše u sudskoj presudi, ako je delić tačno, zahteva zatvor, a ne kućni pritvor bez nanogice.
    Neverovatan je, valjda po našem zakonu, izistanak psihijatrijskog veštačenja u ovakvom porodičnom nasilju i psihijatrijska procena.

  3. Čitala sam priznanje koje je potpisao, potpuno šokirana.
    Za ovakvo nasilje mora biti psihijatrijske procene, što ovde uvek izostaje.
    Zakon, sva je prilika, ne predvidja osnovni element u donošenju odluke: zatvor i rad sa psihijatrom, ili puštanje sa zabranom prilaska čak i bez nanogice, pa smo imali slučaj da je tako „osudjeni“ ubio ženu na ulici.

  4. Tipični hercegovački divljak koji ne ume da se kontroliše. Dok smo mi tamo vladali, koji smo im inače i ime dali, bili su mirni kao bubice. samo je German bio u stanju da dovede u red tu balkansku stoku bezrepu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.