Miletić: Mesecima sam bila uznemirena 1Foto: N1

Drago mi je što se konačno sve završilo, jer sam zaista imala osećaj uznemirenosti koji je trajao mesecima s obzirom da je čovek koji je uhapšen bio u najmanju ruku pre zainteresovan za moj poslovni život, način rada i celokupnu televiziju N1…

… kaže za Danas Minja Miletić, novinarka televizije N1, reagujući na vest da je MUP juče uhapsio čoveka koji se sumnjiči da ju je proganjao.

Miletić je istakla da je kao TV lice svesna negativnih „posledica“ koje javni posao nosi, te da isprva nije reagovala niti tome pridavala veliki značaj.

– Međutim, kada je „uhođenje“ postalo sve intenzivnije tako što je pokušavao lično da stupi sa mnom u kontakt više puta, zaista je postalo uznemirujuće i zahvalna sam MUP-u što je efikasno odreagovao i zaštitio me potencijalne opasnosti – navodi Miletić.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, pripadnici policije u Beogradu uhapsili su juče A. Đ. (49) zbog osnova sumnje da je počinio krivično delo proganjanje na štetu novinarke N1 Minje Miletić. Kako se navodi, osumnjičeni se tereti da je u prethodnom periodu preko društvenih mreža i drugih sredstava komunikacije, kao i preko trećih lica nastojao da uspostavi kontakt sa novinarkom televizije N1, protivno njenoj volji. A. Đ. je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Posebnom odeljenju za visoko tehnološki kriminal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari