Milion dinara Zorici Brunclik za pevanje na Festivalu zimnice

Biblioteka iz Koceljeve angažovala folk pevačicu Zoricu Brunclik za nastup na Festivalu zimnice

Ostavite komentar


  1. Sećate se scene u kafani sa Šojićem kad se veseli na breninu pesmu i plaća je naravno potpisom ,kao „Ordever,Lepa Brena za četri osobe“.. To je bilo aktuelno tada a i danas. Dušan

  2. Jadna je ovo zemlja kad placamo svojim parama a to neznamo pa bar da se raspitamo odakle siromasnoj Opstini pare mi se jos i veselimo.Gore treba da nam bude dok se ne opametimo. HVALA

  3. SUNOVRAT
    Ima li kraja civilizacijskom sunovratu u zemlji Srbiji. Biblioteka organizuje koncert estradne pevačice! Dokle više omalovažavanja i ponižavanja?! Nek’ se samo organizuju glupijade. Što gluplji narod, bolje za vlast.

  4. Festival zimnice – kakav festival takva i festivalska publika pa prema tome i umetnicki dozivljaj. Nije pitanje koliko kosta nego da li ce investicija doneti profit. Koliko ja poznajem lokalne prilike ima da se okrene para bar nekoliko puta. Sta ce i koliko ostati u opstini, to je vec druga prica.

  5. Sramota! Treba prekinuti ovu praksu da se placaju koncerti od narodnih para,. To je ta nasa primitivna Srbija. Hleba i igara. Ko hoce da je slusa neka plati. Ja ih ne bih slusao da mi oni plate 1000 Evra.

  6. Vala nas opstina je jedna grozota ni za sta nemaju pare sad bas pade sa neba za Zoricu da im neko trazi hleba veknu rekli bi da nema.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.