Milovanović nakon puštanja: Kajem se, hteo sam samo da zaustavim mašinu

Ostavite komentar


  1. Ovaj čovek nije ni svestan da je promenio Srbiju!
    Uradio je ono što niko nije smeo za ovih 10 godina, sve najbolji njemu i njegovoj porodici.
    Na nama je sada da ih zaštitimo.

  2. Bravo MAJSTORE . . . kao kulturan covek se kajes i zao ti je “ decka “ koji je nameravao da gazi ljude , zenu i decu bagerom ( sada izgleda kao da je “ zalutao “ u MMA oktogonu ) . . . odlicna vaspitna lekcija Acinim “ navijacima “ koji se voze u sluzbenim Skodama . . . pozvan si na rucak ako ikada prodjes kroz Francusku . . .

  3. Ovakvi na sud, odmah. To važi i za stranu koju su prebili batinaši.
    BATINAŠI!!!
    Kome treba takva Srbija?
    Nikome.

  4. A jesu li uhapšeni huligani batinaši sa kapuljačama, motkama i čekićem?
    Ako nisu onda su sasvim sigurno Danilovi, kao i službene Škode kojim su došli, Vučiću.

    Objavljeni su registarski brojevi tih Škoda, 6 sa BG tablicama i jedna Šabac.

  5. Da se nelažemo, i jedni i drugi su bili spremni na ovo i samo se čekao sukob. Dotakli smo dno…
    Ko zadnji izađe nek zaključa, ugasi svetlo i baci ključ u Dunav.

  6. Taj „decko“ te je udario nogom u glavu. Sto se mene tice, dobio je manje od zasluzenog.

  7. Totalna manipulacija sa svime. Vecina nema pojma sta se desavalo, osim prikazanog kratkog snimka, a komentarise nesto. Pitanja milion: -je li bagerist dosao tamo da protestuje ili se nasao na pogresnom mestu u pogresno vreme – ocito da bagerist nije imao nameru da nekoga povredi, a opet je mogao jednostavno napustiti vozilo – ispada da je doticni „crni“ bojeci se nestrucnog rukovanja vozaca, hteo po svaku cenu da ga spreci da nekoga ne povredi. Nebuloza od izjave, ali i od svih tih desavanja. Ko od njih ima pojma sto je tu dosao, sta radi, protiv cega ili koga se bori. Ako se tako nastavi, bice haos u drzavi.

  8. Ok,ali odvalio si dotičnog,da hoce pristojno može da te odere finansijski sa nekom tužbom,šteta ovo društvo se deli,a kome će to doneti dobro pitanje je.

  9. Ovaj da se osudi po zakonu i da mu se smanji kazna zbog iskrenog kajanja. Vidi čovek šta je napravio.

  10. Braćala, trebao si reći da ne vidiš dobro i da si pesničio mašinu koja je podivljala od koje si se branio. Sledeći put traži od organizatora pištolj. Završi posao koji ti daju, jer su očekivali da će tebe šofer opasne mašine pretući. Pištolj u ruke i radi šta ti kažu šefovi. Ionako imaš predispozicije da robijaš. Na tebi je odluka.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.