Ministarstvo kulture iznenađeno postupkom Tvitera da pojedine medije označi kao provladine

Ministarstvo kulture i informisanja iznenađeno postupkom Tvitera

Ostavite komentar


  1. Šta je tu sporno? Twitter NIJE I NE SME DA BUDE glasilo režima u bilo kojoj državi, već glas pojedinaca, i zato mora i treba da obavesti korisnike o tome!

  2. Zaposlis hiljade botova na drzavna jasla koji ce da spamuju, sire propagandu, guraju jednostrane izvestaje ovih medija, a onda kukas na cenzuru. I jos se pozivaju na slobodu govora koja se po njima svodi na to da mogu da propagiraju sta oce samo ako se dovoljno love ulozi.

  3. Dvakog dana u sckaom pogleu napredujemo. Sve smo blize otpadnickim rezimima :Iran S Koreja da ne pominjem najveceg.

  4. Kada bi Ministarstva, srpska Vlada i Predsednik radili svoj posao, ne bilo ovakvih ocena. Nažalost, ovo su diplomatske note, jer je realno stanje – katastrofalno. Ova vlast je štetočinska i nesposobna i posle nje će ostati posledice, kao da je atomska bomba pala na Srbiju.

  5. Iz avion se vidi koji su mediji potpuno Vladini,neke je čak iz budžeta Vlada platila,sve je apsolutno jasno i nedvosmisleno ..

  6. Pozivaju se na slobodu govora i razmenu misljenja a drugima i sami to uskracuju. Ako smo mi kao narod budale, pa citamo informer i gledamo pink, svet nije. I mi imamo nase talibane, Tviter ih je prepoznao.

  7. Nisu to „glasila koja sarađuju sa Vladom“ već „propagandna mašinerija režima i vladajuće stranke“!

  8. Treba reci sve sto nekome smeta ili smatra da moze nesto biti bolje a da se ne snose posledice ali prilkom ukazivanja na bilo sta NE SME SE LAGATI ILI MANIPULISATI ili sto narod kaze ,navoditi, takvim cinom, na svoju vodenicu , za laganje i manipulasanje sa bilo cim moraju se snositi posledice.

  9. Rešenje je jednostavno: neka ti mediji počnu da izveštavaju istinito, nezavisno i nepristrasno, pa će im Tviter skinuti tu oznaku.

  10. Bravo za twiter. Tako treba bukvalno sve potpisivati. I medije i „ljude“.
    „Saradnik režima“
    Da se odmah zna, da nije normalno ljudsko biće

  11. E bio je i red! „Daje se na znanje“…pa doboš..“Uskoro i Alo, Republika, Objektiv…“ pa doboš. Kako ovu „mimistarku“ kulture nije sramota da lupeta umesto da ovom narodu omogući da progleda?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.