Minja Miletić svaki novi dan počinje sa Danasom (VIDEO) 1

Novinarka i voditeljka emisije „Novi dan“ na TV N1 Minja Miletić javno je podržala crowdfunding kampanju lista Danas i pokretanje Kluba čitalaca Danasa i izjavila da svaki novi dan počinje čitanjem našeg lista.

List Danas, tokom juna meseca, u okviru crowdfunding kampanje, pokrenuo je zajednicu svojih vernih čitalaca – Klub čitalaca Danasa, sa idejom da jedan od redovnih izvora prihoda lista, uz oglase i projekte, budu upravo čitaoci.

Na portalu www.danas.rs – klub.danas.rs omogućili smo sistem za elektronsko plaćanje karticama, iz zemlje i inostranstva, tako da će svi koji podržavaju naš rad moći da u tri klika uplate kratkoročne donacije, pretplate se na PDF ili štampano izdanje lista ili učlane u naš Klub čitalaca.

Članovi Kluba, uz mesečnu cenu od 990 dinara, svako veče na mejl dobijaju PDF izdanje sutrašnjeg broja našeg lista, kao i člansku karticu s kojom ostvaruju popuste na proizvode i usluge na raznim mestima, poput pozorišta, knjižara i restorana.

Budući da mediji u današnje vreme opstaju pretežno zahvaljujući oglašivačima, nezavisno novinarstvo može biti ugroženo njihovim interesima, a pravo građana na tačnu, objektivnu, pravovremenu i potpunu informaciju dovedeno u pitanje.

Crowdfunding je alternativni način prikupljanja sredstava zasnovan na volji pojedinaca i malih i velikih preduzeća da direktno pomognu opstanku ili razvoju onoga što smatraju bitnim, a poslednjih godina pribegli su mu i neki od najuglednijih svetskih medija, poput Njujork tajmsa, Gardijana ili Vašington posta.

Učlanite se i Vi u Klub čitalaca Danasa i time dajte svoj doprinos nezavisnom i profesionalnom novinarstvu.

https://www.instagram.com/p/B0vjsk7lvt9/

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari