Apelacioni sud potvrdio: Bivši direktor „Infrastrukture železnice Srbije“ Miroljub Jevtić kriv za primanje mita u iznosu od 10.000 evra

Ostavite komentar


  1. A ta kancelarija naravno Aleksići, ko će drugi biti. Kad vidim DOKTOR kao prefiks-titulu imenu, tačno znam čiji su i koji su.

  2. Dajte molim vas, pa jedan snsovac na poziciji uzme bar 25.000 dnevno… Jadan covek, nevin je

  3. Ovo postoji samo u Vučićevoj „državi“, u kojoj osuđuje onaj koji je primio mito, a ne i onaj koji mu ga je preko posrednika dao (?!). Biće da bivši direktor ono što je primio, nije u traženom iznosu prosledio dalje. Zato i nema osude za advokatsku kancelariju koja je od nepotrebnog angažovanja izvukla veliku korist. Ovo je još samo jedan u nizu bezdana korupcije u Srbiji.

  4. Ako je samo 10000 hiljada treba mu oprostiti možda nije imao za hleb, pa da mu se nađe.

  5. U Žel Srb su godinama direktori postavljani stranački a ne po znanju profesiji on nije prvi a ni poslednji koji kradu žel zato je zel i propala pljačkali gde god su stizali pa i svoje radnike penzionere da treba da odgovara i on i pre njega i ovi pored njega tu je čitavaorganizacija krriminala ali u ovoj drž nema pravde

  6. Nije on sam organizovao primanje mita,10 000 eur.je smesna cifra koju je on dobio sobzirom da se sigurno radi omilionima evra kad je zemljiste u pitanju,ima i drugih ucesnika u tim necasnim radnjama samo ih treba imenovati i procesuirati.

  7. Šalju poruku bivšoj ministarki Mihajlović koja ga je svojevremeno štitila ,inače ovo je sitno za njih!

  8. Obzirom na cifru reč je o nebitnom liku, tzv boranija biz. Osudite vi one koji drpaju milione evra ako imate mu..a

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.