Miroslava Milenković će kontrolisati policiju?

* Miroslavu Milenović izostanak istrage napada na nju i slučaj Savamala motivisao da se prijavi * Trećeplasirana je Jelena Radojković, koja je zbog seksualnog zlostavljanja člana SNS-a bila primorana da napusti posao * Pritužbu može podneti svako ko smatra da su mu postupanjem policajaca povređena ljudska i manjinska prava i slobode
Ministar Nebojša Stefanović mora da imenuje Miroslavu Milenović u Komisiju za rešavanje pritužbi u sedištu MUP

Ostavite komentar


  1. pa super… vama smeta sto u vase vreme nije moglo da se desi slicno.. da DOS/DS imenuje bilo koga iz tada SRS bilo gde… a tada je SRS ima vise glasova nego DS na svakim izborima.. a danas SNS ima 55%, a prvi ispod crte 7%…

  2. Ovu gospodju su mediji svojevremeno pitali koji je to fakultet zavrsila kad je postala "strucnjak za brobu protiv organizovanog kriminala i korupcije". Koliko se secam (a moze se proveriti) tek posle 2-3 meseca se saznalno da je zavrsila geologiju. Ako je ovo sa fakultetom tacno, sta je onda kvalifikuje za clanstvo u ovoj komisiji ?

  3. Nek se i toj organizaciji najzad nadje neko ko ce biti na strani malog coveka i pravde a ne sistema zamajavanja i lazi.

  4. Slučaj AMSS bi trebao obavezno da bede predmet kontrole zbog namernog višestrukog propuštanja postupanja policije povodom više podnetih krivičnih prijava sa sve dostavljenim dokazima!! Dno dna! SPS-SNS napreDNO!

  5. Trac ili istina
    ta je zena vise kvalifikovana od svih tvojih naprednjackih sefova sa kupljenim diplomama
    ili nestrucnih ljudi postavljenih na najodgovornija mesta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.