Mirsad Đerlek: Hirurzi će dobijati platu na osnovu broja operacija

Ostavite komentar


  1. Da li je gospodin državni sekretar možda završio fakultet u Sarajevu ili Tuzli? Šta je po specijalnostti? Koliko je imao uopšte susreta sa pravim pacijentima s obzirom na to da se samo rotirao sa funkcije na funkciju? Definitivno presipa iz šupljeg u prazno i priča ,,opštu,, priču, a ništa ne kaže.

  2. Moj otac ceka ugradnju vestackog kuka vec godinu i po dana,kazu nema proteza,pa kako onda da hirurg izvrsi operaciju istog.Prvo obezbedite uslove za rad,pa onda nesto uslovljavajte!

  3. dajte dobre plate lekarima koji brinu o zdravlju celog naroda,zabraniti rad u privatnim klinikama,uverila sam se sto puta,nije isto,usluga bedna u državnom sektoru,a dobra u privatnom,nema svako para za privatni bespotrebni izdatak

  4. Ljudi rade, obezbedite uslove za rad i plate, i niko neće raditi dva posla. Kad bi sada zabranili privatnu praksu, mi ne bi imali gde kod zubara da odemo. Dok naravno za članove je uvek sve na raspolaganju i to besplatno….

  5. Đerlek, hoće li i tebe možda jednog dana, ne daj Bože, operisati hirurg koji gleda što pre da završi operaciju, pa makar je i zbrzao i skarabudžio?

  6. Imaju lekari dobre plate al lepše je uzeti i kod privatnika ovo ode mu je sigurno a kod privatnika mora da se pokaže

  7. To sto prica, nema veze sa surovom realnošću. Vrlo teško je objektivno proceniti broj operacija, komplikacije, krajnji uspeh operacije i na osnovu toga odrediti platu za svakog pojedinca.
    Biće samo bačena koska za ionako narušene međuljudske odnose.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.