"Mislimo na vas i želimo da se vratite u rodni grad": Organizovan prijem za najuspešnije vranjske studente 1Foto: vranje.org.rs

Gradonačelnik Vranja, Slobodan Milenković, i zamenica gradonačelnika, Zorica Jović, organizovali su prijem za najuspešnije studente sa teritorije Grada Vranja, koji su u protekloj godini ostvarili zavidne rezultate.

Studenti koji su ostvarili prosek ocena od 9,25 do 9,50 nagrađeni su iznosom od 20.000 dinara, dok su svi sa prosekom većim od 9,50 dobili novčanu nagradu u iznosu od 30.000 dinara.

Gradonačelnik je poželeo studentima čestitao na ostvarenim rezultatima.

„Svake godine se prijatno iznenadim kada vidim koliki je broj vas sa prosekom ocena većim od 9,25 i nadam se da ćete tako da nastavite do kraja svog školovanja. Koristim priliku da izrazim veliko zadovoljstvo što je ove godine nagrađeno 68 studenata, što je, u odnosu na prošlu godinu, značajno više, kada je bilo 49. Ovo je način da vam pokažemo da mislimo na vas. Siguran sam da među vama ima i onih koji već planiraju svoju budućnost i nadam se da će se neko od vas ipak opredeliti da se vrati u rodni grad“, istakao je Milenković.

"Mislimo na vas i želimo da se vratite u rodni grad": Organizovan prijem za najuspešnije vranjske studente 2
Foto: vranje.org.rs

Prisutnima se obratila i zamenica gradonačelnika, ističući da je Grad Vranje jedan od gradova koji je „bogat najuspešnijim studentima“.

„Najveće bogatstvo je znanje i to vam niko ne može oduzeti. Zato se trudite, radite, gradite i ulažite u sebe. Želja svih nas je da veliki deo vas sutradan bude deo ove lokalne samouprave, deo rukovodstva i deo gradskog sistema“, rekla je Jović.

Ona je izrazila zadovoljstvo što je među nagrađenima i dvoje studenata sa prosekom 10.

U ime nagrađenih studenata zahvalila se Aleksandra Stojković, studentkinja šeste godine Medicinskog fakulteta u Nišu.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari