Mitrović: Država me kreditira jer smo među najvećim izvoznicima

Agencija za osiguranje i finansiranje izvoza (AOFI) dala emiteru televizije Pink novih 3,2 miliona evra u martu 2017.

Ostavite komentar


  1. Otekao kao da ga je roj pcela izujedao, farmakolosko narkoticko vidljivo potaknut…a pritega ga i povodac kojim ga vodic vodja drzi uz nogum. Kako zivot moze da bude bedan i strasan.

  2. Izgleda da smo najbolji u izvozu djubreta. Pink nema niti jeda kanal dostojan razumnog zoveka. Siri slavu brenda Made in Serbia.

  3. Još da čujemo ko su uvoznici m a g l e,?!, budući da isto radi i tvoj finansijer?!

  4. Da u pravu je ovaj Baba JUL-in isprdak, najveci je izvoznik; primitivizma, mrznje, korupcije, laznog izvestavanja, falsifikovanja istine, nemorala svake vrste, licemerja, prostakluka itd itd … kraja nema, pardon kraja ima nadam se da je sve blizi i blizi dan kada ce se staviti katanac na njegovu PINK lazoviziju a i on licno da obuce prugasto odelo o drzavnom trosku.

  5. Toliko ste uspesni da vam treba jos malo drzavnih milioncica….i plus si tanak sa uplatama poreza!
    Dakle, apsolutno uspesan!
    Ako treba da organizujemo akciju prikupljanja solidarne pomoci…javi, tu smo! Sve za tebe…ti si nase svetlo i put do istine!

  6. Mira Marković ga je lepo naučila! Prava julovska škola! On i Vulin su drugari iz klupe!

  7. I drugi izvoze ali ihkreditiraju banke. Samo podobni povlace jevtine kredite od drzave. Pink ima zasluge za zamlacivanje gradjana koje "izvozi" na prostore razorene SFRJ.

  8. U pravu je Mitrović da je Pink zaslužan za izvoz iz Srbije. Zbog njih i njihove propagande iz Srbije odlazi sve više omladine i stručnih lica. Ali igra mečka pa će doći i do Pinka.

  9. Kad opozicija skine ovu pošast sa vlasti, treba, da sa najvećim katancem otrče u Pink i da ga dobro zakatanče, da ne naprave istu grešku kao DOS pre sedamnaest godina, kada su skoro svi dosovci otrčali u Pink da se slikaju. Sada se još uvek plaća ta velika greška!!

  10. Sklonite se Fijati, Hestili, Tigar tajersi.. i poklonite se velikom magu izvoza maca diskrecija. PS Da nije ovoliko jadno, bilo bi smešno.

  11. Medju najvecim izvoznicima sponzorusa i to onih nabotoksiranih da ih ni rodjena majka vise neprepoznaje ili cega drugog ?

  12. Agencija za osiguranje i finansiranje izvoza svugdje u svijetu obicno sluze da se osigura izvoz u rizicne drzave ili rizicnim klijentima. Recimo izvozite usluge ili dobara u neku drzavu koja nema pouzdan pravni sistem, pa u slucaju tuzbe ne mozete da ocekujete da dobijete vas novac ili imate klijenta koji je rizican, zato sto ima sjediste u drzavi u kojoj se ratuje. U takvim slucajevima institucije kao AOFI drzavnim garancijama obezbijede taj izvoz, tj. dobijete novac od drzave vase i drzava sama potrazuje novac od te drzave ili klijenta. Firma dakle ne propada zbog neisplacenih obaveza. To je cijela ideja osiguranja izvoza. Obicno se to radi za poslove gdje je veliki novac u pitanju ili koji su dugorocni, pa cete dugo cekati na isplatu novca. Ja se samo pitam sta je to sta Pink izvozi i sta mnogo kosta i kome izvozi??? Ja koliko znam, Pink program ima samo po susjednim drzavama. U tim drzavama su osnovali cerke kompanije, prema tome to znaci da Pink Crna Gora nece da plati Pink Srbiji. Drugo koja to dobara ili usluge izvozi Pink? Oni nemaju prozivode?!? Sem rijaliti, ali rijaliti nista ne kosta. Zasto bi to neko osigurao?!? Neka kazu u Koje drzave izvoze i sta izvoze. Vrlo sumnjivo. Molim da mi objavite komentar.

  13. Макар шта да прозбориш, спроћу таквог беспризорника басаџије из 19. века, осеру те сендвичари илити мекдонадсијеџије и сладолеџије!!! Аферим шворцери!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.