MUP: Protiv vozača "lamborginija" podneti zahtevi za pokretanje postupaka, vozilo u vlasništvu rentakar agencije 1Foto: Instagram/mupsrbije

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je večeras da je protiv U. P. (1988), koji je vozeći automobil „lamborgini“ snimao svoju nebezbednu i nepropisnu vožnju, a potom snimak objavio na društvenim mrežama, podneto više zahteva za pokretanje prekršajnih postupaka ili prekršajnih naloga zbog više desetina prekršaja učinjenih u saobraćaju.

U toku su, kako navode, procedure koje je Ministarstvo unutrašnjih poslova pokrenulo kako bi utvrdili ko je vozač koji je počinio sedam saobraćajnih prekršaja koji su izvršeni navedenim vozilom u periodu od 2. februara do 18. marta ove godine, a koji su otkriveni kamerama u sistemu video nadzora za detektovanje saobraćajnih prekršaja.

„Proverama je utvrđeno da vozilo marke „lamborgini“ koje je 27. marta ove godine privremeno oduzeto od U.P. nije u njegovom vlasništvu, već jedne rentakar agencije“, dodaje se u saopštenju MUP-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari