MUP: Zabranjeno prisustvo mitinzima

Ostavite komentar

  1. Ja mislim da policajac i do sada u svojstvu gradjanina nije mogao da prisustvuje mitinzima jer nema pravo da bude clan ni jedne politickepartije. Sta je ovo cudno . To je skroz ok.

  2. Nedorečeno. Da li policajac obučen u uniformi, jer tada je policajac ili osoba u civilu koja radi kao policajac. A mom suprugu je privatnik odavno zabranio da se bavi politikom u svoje slobodno vreme. Spijunira ga i jasno mu je stavio do znanja da može da uzme radnu knjižicu ako bilo šta politički uradi, makar ode na neki stranački sastanak. Šta ćemo sa time. I gde je tu bio zaštitnik građana.

  3. Pitanje je koliko je ovo istinita informacija.Ali ja mislim da i do sada policija ne treba biti politicki opredelenja.

  4. Usmeno sam naredio, ni jedna naredba ne poznaje usmeno…to je samo prelazni deo, a koji u skladu sa zakonom. Kako je ovde insuinirana situacija verujem da se policijski sindikat stavio na stranu pojedinih politickih frakcija u Srbiji sto je lose.

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

27. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.