Muškarac iz Aranđelovca pod uticajem psihoaktivih supstanci bežeći od policije sleteo sa kolovoza 1Foto: Z. S. M.

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Aranđelovcu uhapsili su N. Š. D. (24) iz Aranđelovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Kako se sumnja, on se juče u večernjim satima, na ulici u Aranđelovcu, oglušio o policijsko naređenje da zaustavi „pežo” kojim je upravljao, već je, u nameri da pobegne, ubrzao vozilo i udaljio se, nakon čega je sleteo sa kolovoza, a potom izašao iz automobila i pokušao da pobegne, u čemu ga je brzom i efikasnom akcijom policija sprečila.

Pregledom vozila osumnjičenog pronađena je i oduzeta kesa sa 144 grama praškaste materije za koju se sumnja da je amfetamin.

Takođe, testiranjem je utvrđeno da je osumnjičeni vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, kao i bez izdate vozačke dozvole, pa će protiv njega biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Aranđelovcu.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari