Gradska vlast u Zrenjaninu nastavlja ulaganje u komunalnu oblast a među gorućim pitanjima koja se rešavaju su pojedinačni zahtevi građana preko mesnih kancelarija. Nakon investiranja u Mesnoj zajednici Mužlja, prekjuče je u MZ „Sava Kovačević“ otvorena nova apoteka, pri zdrastvenoj ambulanti.

Gradska vlast u Zrenjaninu nastavlja ulaganje u komunalnu oblast a među gorućim pitanjima koja se rešavaju su pojedinačni zahtevi građana preko mesnih kancelarija. Nakon investiranja u Mesnoj zajednici Mužlja, prekjuče je u MZ „Sava Kovačević“ otvorena nova apoteka, pri zdrastvenoj ambulanti. Predsednik zrenjaninske opštine Goran Knežević najavio je ovom prilikom nova investiranja iz gradskog budžeta kao i projekat uređenja kupališta Peskara sredstvima Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine.
– Jedan od naših ovabeza je i da u dogovoru sa građanima rešavamo njihove probleme. U ovom delu Zrenjanina identifikovani su glavni problemi pre godinu dana i evo, sada smo završili ulaganje u apoteku, sportske terene i dečije igralište. Preostaje još da se sanira krov na mesnoj kancelariji. Dalje investiranje će se nastaviti u kupalište Peskara. Posle rebalansa opštinskog budžeta, biće više novca za ovakve projekte – najavio je Knežević.
Prema njegovim rečima, opština Zrenjanin konkurisala je sa projektom uređenja kupališta Peskara kod Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine i dobila 30 miliona dinara za proširenje plaže i uređenje obale. Planirano je da se kupalište proširi za potrebe još oko 7.000 kupača, jer je interesovanje i poseta velika na ovom jezeru. Tokom jučerašnjeg obilaska MZ „Savo Kovačević“, otvoreni su novi tereni za fudbal i košarku, uređeni sredstvima iz Nacionalnog investicionog plana. Na ovoj lokaciji u planu je izgradnja mini sportskog centra, kao dodatnog sadržaja kupališta Peskara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari