Na severu Banata sva tri para orlova krstaša uspešno izvela potomstvo

Ostavite komentar


  1. Da budem ironičan, sumnjiv mi je taj, em orao, em krstaš, vrlo ofanzivan naziv i u rodnom smislu pa ga još svi brane, šta je sa orlovima koji nisu tako verski isključivi? Na stranu što se tim orlovima uređuje i određuje da moraju da budu u vezi sa drugim orlovima tj.oraokinjama, to nije u skladu sa 21.vekom, možda ti orlovi žele da budu kvir-queer orijentacije, možda bi želeli da malo eksperimentišu sa svojom seksualnošću, da menjaju rodne uloge, zatucano je i zaostalo tu posmatrati jednog orla i jednu oraokinju, pa ih tretirati samo u reproduktivnom smislu, moramo se osloboditi balkanskih predrasuda!

Ostavite komentar


Društvo

Preminuo novinar Bojan Tončić 10

Preminuo novinar Bojan Tončić

"Otišao je u svet daleko od masovnih grobnica, ratnih zločina, nepravde i laži o kojima je dugo, uporno, hrabro i briljantno pisao", objavio je portal Autonomija.info, povodom smrti novinara Bojana Tončića.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.