Na šta imaju popuste porodice sa troje dece u Zrenjaninu 1Foto:M.P./Danas

U Zrenjaninu je predstavljena aplikacija „Tri plus“ koja će roditeljima sa troje i više dece, a koji imaju kartice „Tri plus“ od 1. januara 2023. godine omogućiti nove pogodnosti.

Program je predstavljen u gradskoj kući, gde su predstavnici Udruženja „Tri plus“ razgovarali sa rukovodstvom ovog grada.

„Došli smo sa predlogom da se u Zrenjaninu ta aplikacija pojača, odnosno da se omoguće i besplatni sati parkiranja, kao i umanjenja računa na usluge preduzeća i ustanova u nadležnosti grada, što je i prihvaćeno“, izjavio je Vladica Gavrilović, predsednik Udurženja „Tri plus“.

Zrenjanin je od marta prošle godine član udruženja – Pokreta za decu „Tri plus“, a kao prvi grad u Vojvodini koji se priključio ovom pokretu omogućio je povlastice za porodice sa troje i više dece.

„Na osnovu javnog poziva koji smo raspisali prošle godine izdato je 487 kartica „Cena minus za 3+“ za majke koje ostvaruju određene benefite u 25 objekata u gradu, a koje se odnose na prodavnice, sportske klubove, popuste na sadržaje ustanova kulture“, precizirao je zrenjaniski gradonačelnik Simo Salapura.

Nova, unapređena aplikacija, treba da omogući da porodice sa troje i više dece ostvaruju dodatne benefite, posebno kada su u pitanju zrenjaninska javna preduzeća.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari