Nagrade za najbolje učenike i studente u Beloj Palanci 1Foto: Opštinska uprava Bela Palanka

Na svečanosti u Opštinskoj upravi u Beloj Palanci, najboljim učenicima i studentima dodeljene su jednokratne novčane nagrade i knjige.

Nagrade je dobilo 66 učenika i studenata iz ove opštine koji su postigli zapažene rezultate. Iz  budžeta je za ove nagrade izdvojena 981.000 dinara.

Nagrade su uručili predsednik opštine Bela Palanka Goran Miljković i predsednik SO Aleksandar Pejčić.

Predsednik opštine Goran Miljković nagrađenima je čestitao na dosadašnjem uspehu i poželeo uspeha u nastavku školovanja.

Nagrade za najbolje učenike i studente u Beloj Palanci 2
Čelnici opštine sa nagrađenima Foto: Opštinska uprava Bela Palanka

„Opština Bela Palanka puno ulaže u sve oblasti koje su od značaja za decu i mlade, jer na taj način želimo da omogućimo sve uslove koje pružaju i veći gradovi. Nastavićemo da i dalje ulažemo u obrazovanje a najbolji vid pomoći su stipendije za učenike i studente jer time želimo da damo podršku svima vama da imate budućnost kakvu želite“, rekao je Miljković koji je još istakao da se lokalna samouprava trudi da motiviše mlade da se po završetku školovanja vrate u Belu Palanku.

Prema rečima Miljkovića, do kraja godine u planu je opremanje osnovnih škola u Beloj Palanci i Crvenoj Reci i srednje škole “Niketa Remezijanski“.

Predsednik belopalanačke opštine najavio je dolazak novog investirota i otvaranje nove fabike u kojoj će biti zaposleno 500 radnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari