Napadnuta novinarka iz Inđije Verica Marinčić za Danas: „Šta je sledeće da me izbace kroz prozor?“

Ostavite komentar


  1. Ovaj matori treba da dobije propisne batine, to je jedini lek za bezobrazluk.

  2. Strašno,da jedan penzioner iz opštinskog obezbeđenja tuče novinarku u javnoj ustanovi,pa nije zgrada opštine privatno vlasništvo već narodna imovina.Portir može da zabrani pristup svojoj kući ali ne i javnoj ustanovi.Podrška novinarki Verici.

  3. Nije on, jadnik kriv. Rekli su mu da to uradi. Vidite da se i sam usplahirio. Na kraju ce on jedini da strada u smislu:“sam je to uradio“. Zamalo da ga strefi srcka. Bilo bi zanimljivo videti sta bi se desilo da je novinarka sela na pod. Kuku!

  4. To je toliko bezobrazno, primitivno i sramotno. Da li je nivo inteligencije tog poslušnika penzionera čuvara sendviča toliko nizak? Sramota za Opštinu Inđiju! Velika sramota!

  5. Gde je dotična završila fakultet za žurnalistiku i kada? Da li je zaposlena kao „novinar“ ili radi u trafici? I gde je akreditacija kao dokaz?

  6. Ogorčeni gradjanin,barem nije kupila diplomu,uostalom gde su njihove diplome ili imaju kupljene?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.