Nastavničko veće škole u Trsteniku zaseda kako će kazniti đake koji maltretirali profesorku

Ostavite komentar


  1. Naravno,ispravna odluka.Kako drugacije?Zar I deca da nas maltretiraju?
    Da li nastavnica,neki profesori na fakultativ smeju da verbalno msltretiraju kolege studente,specijalizante?Ko zna,nek odgovori.Ne bi smeli,dosta je !!!

  2. Ma, ne verujem da su iskljuceni . Ne ide to tako. Javljaju Novosti da bi se smirili duhovi . To treba da grmi, bre, da se pojave na tv glavne baje, razne, i da decentno to objave i parave stvari nazovu pravim imenima .

  3. Trebali su da dobiju po 10 godona zatvora za pokusaj ubistva . Da je nesrecna zena udarila potiljkom u ivicu stolice mogla je da pogine na radnom mestu

  4. Ako su se svi ostali smejali znaci da svi to dozivljavaju kao zdravo i normalno. Isto vazi i za posmatrace/saucesnike sa mreza. Taj koji je izvukao stolicu samo je najbolje naucio lekciju iz Zadruge, Parova, od Baka Praseta, video spotova i parlamenta uzivo. Nije cudno sto je to uradio vec sto to ne rade svaki dan. Profesorica je zrtva svega toga.

  5. Bas mi je drago za profesorku kazna za skolu a sto je zena mogla da pogine a oni jos to snimaju gde je zatvor za nasilje podrška profesorki iz Trstenika od rudara Dragana

  6. Sada će se prebaciti u drugu školu…Naći će novu žrtvu…Ustvari sada su na kraju školovanja,nek idu u popravni dom…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.