Uprava Crvene zvezde dostavila je novu ponudu užičkoj Slobodi za prelazak Filipa Kasalice i Nikole Makimovića u tim crveno-belih. Danas saznaje da je nova Zvezdina ponuda neznatno izmenjena od prvobitne, ali u užičkom klubu nisu želeli da govore o njenom sadržaju.


Nakon prve ponude, uprava Slobode je uzvratila kontraponudom, na šta je usledila neznatno korigovana iz tabora crveno-belih.

– Trenutno sam na službenom putu, a od nedelje ćemo razgovarati o novoj Zvezdinoj ponudi – rekao je za Danas Dragan Subotić, predsednik UO FK Sloboda Point, a potom dodao:

– Raduje nas što su za naše igrače zainteresovani i drugi klubovi, a u ovom trenutku Zvezda je pokazala najviše interesovanja. Bilo bi mi drago da dvojica naših igrača završe u Zvezdi, a da li će se to dogoditi zavisi pre svega od Zvezde – zaključio je Subotić.

Prosinečki otpisao Kadua

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki potvrdio je da u prolećnom delu sezone neće računati na Mendeša Kadua, kojeg je stavio na transfer listu, čak iako Brazilac ne uspe da pronađe novi klub tokom pauze. Hrvatski stručnjak je istakao da je zadovoljan dosadašnjim pojačanjima (Mladenović, Milivojević, Perović), ali i da se nada dolasku tandema užičke Slobode Kasalica – Maksimović. Moguće je da se među crveno-bele vrati i Duško Tošić, a nije isključeno ni da na pozajmicu dođe Aleksandar Katai iz Olimpijakosa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari