Nastavljeno suđenje Belivukovom klanu saslušanjem supruge navijača Zvezde Zdravka Radojevića 1foto FoNet Marko Dragoslavić

Suđenje klanu Veljka Belivuka, koji se tereti za sedam ubistava i više drugih krivičnih dela, danas je nastavljeno u Specijalnom sudu u Beogradu saslušanjem supruge navijača Zvezde Zdravka Radojevića za kog se sumnja da je ubijen.

Vanbračna supruga Radivojevića je govorila o danima nakon 10. novembra 2020. godine kada ga je poslednji put videla.

Kako je rekla, svog supruga je poslednji put videla oko 15 do 9 ujutru kada je otišao da se nađe sa prijateljem Nemanjom Lakićevićem.
Ona je govorila i o potencijalnoj umešanosti osumnjičenog Nemanje Lakićevića u nestanak Radojevića, ali i pomenula izvesnog Igora Arizanovića „Pileta“.

Lakićević je optužen da je učestvovao u ubistvu Zdravka Radojevića i bio taj koji ga je namamio u vikendicu u Ritopeku.

Kako je navela, nakon njihovog poslednjeg susreta je preko Nemanje Lakićevića bila u kontaktu sa osobom koja se predstavljala kao da je njen suprug i koja je tražila da se žena reši kola.

Na pitanje branioca Lakićevića, kada je saznala da se ne dopisuju sa Zdravkom ona je odgovorila da se to dogodilo nakon nekoliko navnodno razmenjenih poruka za Radojevićem gde ju je nazvao nadimkom koji nije bio uobičajen.

„Pitala sam Lakićevića da li može da ga pita kako se mi zovemo, na šta je on navnodno napisao: „U problemu sam“. Onda sam shvatila da nije živ“, rekla je danas supruga Radojevića.

Supruga je govorila i o poslovima Zdravka Radojevića, da se bavio prodavanjem kola i davanja novca na kamatu, ali i da se kockao.

Ona je na današnjem pretresu govorila i o vezi Radojevića sa optuženima Milošem i Markom Budimirom.

Na prethodna dva ročišta koja su održana u ponedeljak i utorak, pred sudom su govorili supruga Gorana Veličkovića Goksija, otac Lazara Vukićevića, kao i sestra i supruga Milana Ljepoje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari