Ne zanima nas novac, hoćemo istinu

Članovi udruženja roditelja nestalih beba protestovali ispred Narodne skupštine

Ostavite komentar


  1. Ova neprestana okupljanja unesrecnih roditelja, ciju nesrecu koriste i kojom upravljaju politikanti sa ovog naseg politikantskog bunjista, dokazuju i pokazuju da postoje ljudi, kojima nista nije sveto. Koji bi u svoju ili partijsku korist iskoristili i najvecu ljudsku tugu i tragiku. Najlakse je nesrecnoj majci da poveruje u neciju dosapnutu „istinu“ da joj je dete ukradeno i uliti joj laznu nadu, koja ce je iz dana u dan terati da ponovo prezivljava ono sto je prezivela pre 30, 20 ili 10 godina. Ti, koji zloupotrebljavaju tudju nesrecu, uspeli su da dodju i do Strazbura. Strazbur, ipak, nije uspeo da pronadje ili ozivi nijedno dete. Zeleo bih da ova potraga urodi plodom i da makar jedna majka pronadje svoje dete. Medjutim, smatram da od toga nece biti nista. Mi jesmo svakakvi, aljkavi, sa birokratijom koja je stvotrena samo da gradjanima zagorcava zivot i kreira tragiku ali, ne mogu da poverujem da ovde postoje ljudi, posebno u zdravstvu, koji bi krali decu od roditelja i prodavali ih za novac. Mislim da je to besmislica.

    1. @Zoran Knežević Ne možeš da poveruješ da je samoproklamovani komunistički i kominternovski maršal naredio svojim hordama da se prema Srbiji imaju ponašati kao prema okupiranoj neprijateljskoj državi, koja nije dozvolila da u njoj ovo zlo uzme maha, kada u nju uđu, kao šakali, iza sovjetskih tenkova? Ne možeš verovatno da poveruješ ni da postoji komunistička tajna policija? Zašto nikada nisu pitani lekari iz bolnice „Narodni front“ da li su i na koji front upućivali srpsku novorođenčad i po kojoj ceni? Kada Srbija bude slobodna, novi tužioci i nove sudije, koji nisu prošli sve filtere zarobljene države i udbe, istražiće sve zločine diktature proletarijata nad srpskim narodom.

    2. Ko god misli, da je ovo sve izmisljeno, posle svega napisanog, taj je malo naivan. To je blago receno, naravno., Da se ne brise komentar. Znaci na svim nivoima su imali svoje ljude, od medicinskih sestara, do pairologije ili granice. Svugde. Sramota, da neko pise tako.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.