"Ne znam ni ko je čovek, niti kakvi su mu stavovi": Predsednik Advokatske komore Beograda negira tvrdnje Čedomira Stojkovića 1Foto: N1

Momčilo Bulatović, predsednik Advokatske komore Beograda demantovao je saopštenje advokata Čedomira Stojkovića, koji je tvrdio da je predsednik beogradske komore pokrenuo disciplinski postupak protiv njega zbog “ispoljenih političkih stavova”.

Kako je Bulatović naveo za Danas, niti je protiv Stojkovića podneo disciplinsku prijavu, niti to ima ikakve veze sa njegovim političkim stavovima.

On ističe da je AKB poslala dopis Advokatskoj komori Šapca, povodom saznanja da advokat Stojković ima dve advokatske kancelarije – jednu u Šapcu i drugu u Beogradu.

– To nije dozvoljeno po zakonu i mi smo u dopisu skrenuli pažnju šabačkoj komori da to proveri i da, ukoliko smatra da je potrebno, pokrene disciplinski postupak. To nema nikave veze sa njegovim političkim stavovima, ja ni ne znam ko je čovek, kaže Bulatović.

Podsetimo, Stojković je saopštio da je protiv njega pokrenut disciplinski postupak, motivisan njegovim javno ispoljenim stavovima po pitanju agresije Rusije na Ukrajinu, kritike Vladimira Putina i ruskog ambasadora u Srbije, te predsednika Srbije i Višeg tužioca u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari