Nekoliko ulica u Subotici i prigradskih naselja sutra bez struje 1Foto: Beta/Milan Timotić/EV

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u četvrtak, 30. juna, neće biti struje u pojedinim ulicama u gradu, Velikom Radanovcu, Bačkim Vinogradima, Staroj Moravici, Krivaji, Bačkom Sokolcu, Tomislavcima i Gornjoj Rogatici.

U Subotici neće biti struje od 8.30 do 10.30 časova na početku Majšanskog puta od mosta do Šime Ivića, u Servo Mihalja, Zvorničkoj, Bajmočkoj, Kopaoničkoj, Telč Edea, Baštovanskoj, Mikloša Saboa, Vinogradarskoj, Kun Ernesta, Koste Trifkovića, Goce Delčeva, Gošinoj, na kraju Šime Ivića od Koste Trifkovića, Kozjačkoj, Pčelarskoj, Hunjadi Janoša, Puškaš Tivadara, u delu Partizanskih baza u okolini kružnog toka, na početku Ber Imrea, Mikloša Švalba, Braće Sudarević, na početku Titusa Dugovića i u Kireškoj ulici između brojeva 92 i 115.

Od 9.15 do 13 časova struje neće biti na Aleji maršala Tita broj 31 (Gerontološki centar), a od 11 do 12 časova u Matka Vukovića broj 10/1.

Na Velikom Radanovcu bez struje će od 9 do 10 časova biti ulica Cvetnih ruža.

U Bačkim Vinogradima neće biti struje od 13 do 14 časova na Segedinskom putu brojevi 1, 2 i 4, Baštovanskoj ulici broj 42, Trudbeničkoj između brojeva 28 i 46, Šupljaku brojevi 571, 572 i 573, na Jedinstvenom putu broj 44/B i Bački Vinogradi salašu BB.

U naseljima Stara Moravica, Krivaja, Bački Sokolac, Tomislavci i Gornja Rogatica sa salašima u okolini struje neće biti od 9 do 11 časova.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari