Nekoliko ulica u Subotici u četvrtak bez struje 1Foto: Natalija Jakovljević

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u četvrtak, 15. septembra, neće biti struje u pojedinim ulicama u Subotici.

Od 8:45 do 12:45 časova struje neće biti u ulicama i delovima ulica u okolini: Endrea Adija, Dežea Kostolanjija, Alekse Dundića, Frederika Šopena, između Boze Šarčevića i Đorđa Natoševića, Prvog Ustanka, između Boze Šarčevića i Đorđa Natoševića, Boze Šarčevića, između Frederika Šopena i Prvog Ustanka, Njegoševa, između Desanke Maksimović i Prvog Ustanka, Desanke Maksimović, Josipa Eugena Tomića, Marije Kiri, između Rade Končara i Frederika Šopena, Đorđa Natoševića, između Slavonske i Frederika Šopena, „Rade Končara i Slavonska“, od Jakšićeve do kraja, Bitoljska, Šandora Olaha, Alberta Ajnštajna, Gelerta Perla, Jakšićeva, između Alberta Ajnštajna i Trebinjske, Belocrkvanska, Ištvana Kizura, između Josipa Kraša i Nikole Tesle i okolini Endrea Adija, Save Kovačevića, između Belocrkvanske i Josipa Kraša i između Ferenca Kiša i Endrea Adija, Josipa Kraša, između Ištvana Kizura i Banijske, i Banijska između brojeva 3 i 63, Ferenca Kiša, između Save Kovačevića i Banijske, Segedinski Put broj 53, 55, 57, Banijska i Petrinjska BB u okolini.

Bez struje će sutra ostati od 11:30 do 12:30 časova i stanovnici ulica i delova ulica u okolini: Lošinjska, Lozniča, Balkanska, deo Bikovačkog puta oko Živinarske farme sa okolinom (salaši), deo Futoške, između Bikovačkog puta i 367. Nove, i deo Čantavirskog puta u okolini.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari