Nekoliko ulica u Subotici u petak bez struje 1Foto: Natalija Jakovljević/Danas

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u petak, 25. novembra, neće biti struje u nekoliko ulica u gradu i okolnim naseljima.

U Subotici neće biti struje od 8.30 do 12 časova u Sergeja Jesenjina brojevi 27, 29, 35 i 37, a od 9 do 12 časova u Bistričkoj, Pap Pala, Bolmanskoj brojevi 2 i 4, i na Segedinskom putu broj 2.

Od 9.10 do 14.40 časova struje neće biti na Majšanskom putu od nadvožnjaka do Đeri Ferenca, u 51. divizije, Nevesinjskoj, Ber Imrea, Braće Sudarević, Bukovca Vlaha, Gošinoj, Partizanskih baza od Kireškog puta, Titusa Dugovića, Kruševačkoj, Šumskoj, Ernea Kiša, Servo Mihalja, Koste Trifkovića, Kozjačkoj, Goce Delčeva, Brodarskoj, Kun Ernesta, Ivić Sime, Hajduk Stanka, Timočkoj i Vranić Antuna sa okolinom.

Na Paliću će bez struje od 9 do 10 časova biti Vikend naselje – Omladinski park, park Fizičke kulture, Sportski centar, Kanjiški put i salaši u okolini.

Na Šupljaku neće biti struje od 9.05 do 10 časova u Cvijinom šoru.

U Đurđinu struje neće biti od 11 do 11.40 časova u Đure Đakovića i Vladimira Nazora.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari