Nekoliko ulica u Subotici u petak bez struje 1FOTO MIROSLAV DRAGOJEVIC

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u petak, 9. septembra, neće biti struje u pojedinim ulicama u Subotici.

Od 8:45 do 12:45 časova struje neće biti u ulicama i delovima ulica u okolini: Mačvanska, Braće Milašin, Radnička, Ivana Sarića, Lajoša Hušveta, Tiha, Durmitorska, Baranjska, Stipana Mukića, Raška, Titelska, Sivački Put, Fočanska, Dragojle Jarnjević, Žetelačka, Lazara Horvatskog, Potiska, Dravogradska, 18. Novebra 1941.

Dok u Imotskoj ulici, između Frana Supila i Fočanske, neće biti električne energije od 9 do 10 sati.

U period od 11 do 12 časova bez struje će biti stanovnici Maksima Gorkog, brojevi 8 i 10 i Braće Radić broj 9.

U naselju Palić od 10 do 12 časova bez struje će ostati ulice i delovi ulica u okolini: Vikend Naselje – Omladinski Park, Park Fizičke Kulture, Sportski Centar, Kanjiški Put i salaši u okolini, dok će od 13 do 14 sati bez električne energije biti ulice i delovi ulica u okolini Kestenova i Livadska.

U naselju Veliki Radanovac neće biti struje od 8:30 do 12 časova u ulicama i delovima ulica u okolini: Tuk Ugarnice, od Velikog Radanovca prema Palićkom Jezeru, na obali Palićkog jezera od “Jedriličarskog” kluba prema Tuk-u, Venac Bratstva Jednistva između Segedinskog puta i Vrtne, Palmina, Borova, Vrtna, Peščarina broj 82/A, Ulica Mira, Horgoški Put broj 3.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari