Nenad Prokić: Paradigma (ni)je promenjena

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Postovana autorko,uz duzno postovanje zena, kao i muskaraca ,dakle svih, ne mogu se sloziti sa Vama. Optuzba je nesto sto povlaci odredjene konsekvence za optuzenog. Da li je on stvarno kriv ili se radi o orkestriranom napadu ne znam a ne znate ni Vi. Svako moze , anonimno, da javno optuzi nekoga konkretno? Da li je to ono sto opravdavate. Sta su posledice za jedno a sta za drugog? Ne bih bas podrzao Vase stavove u potpunosti.

  2. Kako je pisao Basara, Prokić je putem mobilne aplikacije greškom slao studentkinjama svoje slike sa plaže umesto skripti.
    Greške se svakom dešavaju. To što je Prokić na slikama bio u minimalkama, tkz. tarzankama, koje ocrtavaju atribute muškosti, je potpuno nebitna stvar koju protivnici Prokića pokušavaju da zloupotrebe.

  3. Autorkin stav je onaj koji promovise americki imperijalni fasizam a to je supremacija manjine nad vecinom

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.