Neverovatno je objašnjenje da neko 600 puta pogrešno vakciniše decu

Ostavite komentar


  1. Kriva je medicinska sestra.?
    Bice da je za stanje u štampi kriv prodavac novina.
    Sram vas bilo.

  2. Direktor ponudio ostavku a ministarka odbila !!! Znači novi ministar a stara praksa da nema odgovornosti ni za šta !

  3. Objašnjenje gospođe ministarke vređa inteligenciju. Jedna osoba je danima pogrešno davala vakcine bebama? U čemu su bile upakovane doze sa vakcinom, tj. fiziološkim rastvorom, da li svih 600 u jednom? Toliko je šupljina u objašnjenju, da molim ministarku da shvati da većina građana nije glupa.

  4. Ako su u istoj kutiji bili i rastvor i vakcina, pre će biti da su neke bebe primile rastvor a neke nerazblaženu vakcinu. Kako to da se trošio samo fiziološki rastvor?

  5. Smena ministarke Danice odmah. Ovo nije greska, oni su greskom uhvaceni da su hteli da prodaju vakcine, a deci daju vodu. Bruka.

  6. Ovo je strasno!Cela ekipa i tim da dobiju otkaze ili ih kazniti po dzepu ako je bio samo fizioloski rastvor.I to ne jedan dan ,mesec dana pa u sta si gledala?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.