Nova humanitarna akcija užičke Slobode 1Stadion "Radomir Antić"/Foto GFK Sloboda

Nakon prikupljanja knjiga za Zdravstveni centar Užice, GFK Sloboda organizovaće novu humanitarnu akciju za pomoć toj ustanovi.

Uprava kluba je pozvala navijače i ostale građane Užica da doniranjem novca pomognu kupovinu lasera za Odeljenje fizikalne medicine Opšte bolnice Užice.

Postojeći laser, podsećaju, ne radi, a njegova popravka bi prevazilišla cenu novog aparata.

Cena novog lasera sa sondom je, ističu, 195.000 dinara.

Klub će započeti akciju u subotu, 20. avgusta, od 19 časova na stadionu „Radomir Antić“ u Užicu, gde će Sloboda, u okviru četvrtog kola Prve lige Srbije, ugostiti FK Rad.

Na tribnama će biti postavljene kutije za prikupljanje novca, kako bi navijači i ostali mogli da se pridruže toj akciji.

Tokom prethodne humanitarne akcije, Sloboda i beogradski Miljakovac su organizovali prikupljanje knjiga za ZC Užice, pa su navijači i drugi donatori poklonili oko 800 naslova.

„Verujemo da ćemo svi zajedno, još jednom, pokazati koliko smo složni kada je najpotrebnije i da ćemo vrlo brzo uspeti da skupimo potrebna sredstva, kako bi olakšali rad Odeljenja fizikalne medicine u užičkoj bolnici i ubrzali oporavak svih pacijenata“, poručili su iz uprave užičke Slobode.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari