Saslušana glumica Milena Radulović

Ostavite komentar


  1. Zaista neki napisi su nečuveni a koje brane osumnjičenog silovatelja. Ako bi to bila jedna ili dve osobe koje ga optužujun još bi se razumelo. Ali iz sata u sat ih je sve više. Nažalost ovde vlada mentalitet da je žena tu da zadovoljava muškarca, a „muškarčine“ su oni koji mogu da se koriste ženama kao da je to njihovo prirodno pravo. „Balkanizam“ 100%. Jednom zauvek treba stati na put ovom prostakluku. Najjača osuda ovom monstrumu i njegovim branineteljima.

    1. Zasto presudjujete bilo kome pre sudske presude?
      Postoji nesto sto se zove PRETPOSTAVKA NEVINOSTI.
      Svi vi, cinite samo medvedju uslugu glumici, jer ce se Aleksic vaditi upravo na medijski linc.

    2. „Jednom zauvek“? Kolko vas je ,čudi me da se ova zemlja ne zove Diznilend do sada.

    3. Verujem da ih je sve zlostavljao, mozda i silovao (sama rec kaze – na silu, protiv volje) ali, brate mili, dokle vise taj autosovinizam? Nije na Balkanu krenulo cuveno #metoo . Prestanite vise da kukate da smo uvek mi najgori

  2. Tek je zdravstvo puno skandala. Eno proverite, načelnik VMA oduzima parking mesta u Garaži načelnicima odeljenja, da bi ta mesta dodelio svojim švalerkama. Baš na Bogojavljenje. Ludilo

  3. Ajmo sada naši građanisti-tirade o Balkanu, patrijarhatu, autoritarizmu, onoj Adornovoj autoritarnoj ličnosti, može i femicidu i sličnim tlapnjama kojima levo liberali zamajavaju beslovesnu javnost.

  4. Pet sati.. PET SATI! Halooo! Pa da li ste vi normalni gospodo iz tužilaštva? Pa šta ima da se priča pet sati? Ko je ovde optuženi a ko žrtva? Ako ste žrtvu saslušavali pet sati da li ćete onda nasilnika ispitivati nedelju dana ili možda ceo mesec? Ne mislite li da je to isuviše maltretiranja za jedno ljudsko biće? Da li je baš toliko potrebno da se ulazi u najsitnja crevca i detalje tako teškog dela kao što je silovanje? Ne mislite li možda da se to već graniči sa psihopatologijom ispitivača? Strašno! Ne znam da li se u bilo kojoj zemlji u okruženju i civilizovanom svetu ovoliko maltretira i ispituje žrtva.. Postoji institucija davanja potpisane izjave i kraj. Ne treba da traje duže od sat, dva. Mileni podrška i kapa dole za sve što je ponovo izdržala novo „mentalno silovanje“.. Užas!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.