Nova stranka: Na Banovom brdu spaljena dva lokala i podmetnuta bomba, javnost neobaveštena

Ostavite komentar


  1. Neverovatno je da opozicija sve koristi kako bi napali sns. Sad ako sa neke terase padne saksija nekom na glavu, ajde da optužimo Vučića. To je jedna neodgovorna politika. Kriminala je bilo i ima ga i biće. Zar treba da spominjemo da je za vreme ministrovanja predsednika stranke koji je napisao ovo saopštenje ubijen premijer ove zemlje. O ostalim delima da i ne govorimo.

    1. Molim veb administratora da još jednom pročita ovaj brutalno anticivlizacijski komentar.

    2. Dušan Petrović:Ovi se mladi ugledali na svoje starije pai oni počeli da lažu.Restoran Detlić nije zapaljen i to se lako može proveriti.

    3. blago li se tebi,dusane petrovicu,ceo ce ti zivot u veselju proci

  2. Za vreme ministrovanja sadašnjeg presednika desilo se bombardovsnje Srbije.Masovno ubijanje srpskog naroda. Posledica politike koju su pogresno vodili tada Milosevic Seselj Dacic Vucic Vulin i ostsli.Gde je i šta tada radio tadašnji ministar a današnji predsednik?
    Da li ste možda Vi Dušane bili sa tim ministrom na braniku otadžbine i branili srpsku zemlju i narod? Ili ste se useljavsli svako u svoj novi stan
    Stidim se koliko bedni možete biti i vređati inteligenciju svojih zemljaka. Zapamtite, mi smo bili u Srbiji znamo šta je radio tadašnji ministar. Znate i vi
    Zaborsvili ste na njegovu izjavu 100 za 1.
    Molim Vas budite pristojni i nemojte vređati inteligenciju gradjana Srbije

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.