Novi Sad: Komunalna policija pokušala da spreči prikupljanje potpisa protiv podizanja spornog spomenika „nevinim žrtvama“

Ostavite komentar


  1. Pročitao sam na silu i jedva čitav tekst, da vidim o čemu se tu radi…Pa, da…O Milošu Vučeviću se radi, on vam je trn u oku! Sad znamo ko će biti premijer, već ste počeli sa napadima.Srećom,naučili smo da vas čitamo između redova.

  2. Gradonačelniku i komunalnoj policiji ne smeta vašar na sred Zmaj Jovine ulice sa ilegalnim prodavcima, od balona,igračaka do naočara i to godinama.Ne smetaju im biciklisti koji su od iste ulice napravili najprometniju biciklističku stazu,prosjačenja po baštama,nesnosna buka vikendom iz kafića „Trčika“ i to do 2 ujutro.Da ne spominjem ul.Laze Telečkog.Smeta im pult aktivista za skupljanje potpisa i to jedan ili dva dana u godini.Kakva je ovo vlast u Novom Sadu?Građani se odavno pitaju i jedva čekaju promene ovih korumpiranih ljudi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.