Novi Sad: Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu se od danas mogu preuzeti i u poslovnicama Pošte 1foto: Grad Novi Sad

Svako fizičko lice koje je poreski obveznik može uz važeću ličnu kartu, od danas u okviru nove usluge, preuzeti kopiju Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu na svim šalterima JP „Pošta Srbije“ u Novom Sadu, nakon što je Gradska poreska uprava okončala slanje i dostavljanje rešenja donetih u masovnom obračunu poreza na imovinu fizičkih lica za 2022. godinu.

Pored svih vidova komunikacije dostupnih šalter sala Poreske uprave, građani će moći da preuzmu svoje Rešenje u svim radnim jedinicama JP „Pošta Srbije“ na teritoriji grada, ali i naseljenih mesta koja pripadaju Gradu Novom Sadu.

„Pored toga što su poreskim obveznicima uručena rešenja putem pošte ili e-sandučeta u elektronskom formatu, ukupno za njih 51.235, stvorena je mogućnost da kopije Rešenja obveznici preuzmu i u radnim jedinicama JP Pošta Srbije“, rekla je članica Gradskog veća za budžet, finansije i investicije Adrijana Mesarović.

Gradska poreska uprava Grada Novog Sada podseća da i pored ove nove usluge, Rešenje o porezu na imovinu građani mogu preuzeti i na već dostupnim, poznatim adresama šalter sala Uprave koje se nalaze u Ulici Vojvođanskih brigada broj 24-26, na šalter mestu Gradske poreske uprave u prostorijama JKP „Informatika“ na Bulevaru Slobodana Jovanovića br. 15, kao i na info pultu u okviru TC „Promenada“.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.