Novi Sad: Spisak izmena trasa JGSP-a do 16. januara 1Foto: Beta/Dragan Gojić

Trase JGSP-a biće izmenjene zbog održavanja ceremonije povodom preuzimanja titule evropske prestonice kulture, od nedelje, 26. decembra, do 16 januara sledeće godine.

U tom periodu biće izmenjene trase linija 3, 3a, 6, 9, 9a, 60, 61, 62, 63, 64 i 69.

Linija broj 3 u smeru Novi Sad – Petrovaradin, koristiće privremena stajališta na Keju žrtava racije – Maksima Gorkog, u Reljkovićevoj ulici ispred broja 42a i Preradovićevoj naspram broja 47.

U smeru Petrovaradin – Novi Sad, ista linija koristiće privremena stajališta u Reljkovićevoj ulici, kod broja 39 i redovno stajalište Beogradski kej – Miloša Bajića.

Linija 3a, u pravcu Novi Sad – Petrovaradin koristiće ista stajališta kao i linija 3, dok će u pravcu Petrovaradin – Novi Sad koristiti privremena stajališta, u Reljkovićevoj ulici, ispred brojeva 39 i 42a, te u Preradovićevoj ulici kod broja 47.

Linija broj 6 u smeru Adice – Podbara koristiće redovno stajalište Bulevar Oslobođenja – Futoška i privremeno stajalište na Keju – Maksima Gorkog.

Na linijama 9 i 9a, u smeru Petrovaradin – Novo naselje, autobusi će se zaustavljati na privremenom stajalištu u Reljkovićevoj ulici ispred broja 39 i redovnom stajalištu Beogradski kej – Miloša Bajića.

Od Novog naselja do Petrovaradina, korstiće se privremena stajališta na Bulevaru cara Lazara, kod Tehnološkog fakulteta, na Keju žrtava racije, u Reljkovićevoj 42a i Preradovićevoj 47.

Linije 60, 61, 62, 63 i 64 u smeru iz Novog Sada, zaustavljaće se na privremenim stajalištima na Keju, Reljkovićevoj 42a i Preradovićevoj 47, dok će ka Novom Sadu koristiti privremeno stajalište Reljkovićeva 39 i redovno Beogradski kej – Miloša Bajića.

Linija 69, u oba pravca, koristiće privremena stajališta u Reljkovićevoj 39 i 42a i privremena stajališta u Dunavske divizije – Preradovićeva.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari