Novinarka Srpskog telegrafa najavila privatnu tužbu protiv Sergeja Trifunovića

Ostavite komentar


  1. Ova Vucicevic je hit, poziva kolege na jedinstvo da bi se odbranili od uvreda Sergeja Trifunovica pritom ga nazivajuci Djilasovim potrckom, propalim glumcem i narkomanom!

  2. Sergejeve reakcije su reakcije jednog normalnog, srčanog čoveka u nenormalnoj državi (logoru).
    On reaguje i priča ono što svi misle i osećaju, ali ne izgovaraju već motaju u celofan.
    Najbolji je predlog simpatične plavuše sa „nemirnom suknjicom“,
    Ivane Vučić-ević, da se zbog okolnosti „ima prekinuti svako izveštavanje o tajkunu Đilasu, Obradoviću, Jeremiću…“ – feršten!! … – javol frau urlike!!
    Kao da su do sada izveštavali, naravno osim kada Njegova Exency pljuje po opoziciji.
    Sličan predlog su imali braća hrvati kako da pogube Andriju Artukovića?
    Da ga vežu za atomsku bombu i bace na Beograd….

  3. Su u ozbiljnoj panici. Nece izvestavati, rece plavusica i ostade ziva. Ona bas ne vredja? Svidja mi se sve ovo. Sto vise laju ranjeni kerovi, nas ce biti sve vise. Nisu shvatali ozbiljno proteste, dok isti nisu poceli da se sire Srbijom, a panika je nastala, kada su 2 fakulteta dala podrsku gradjanskom protestu. Strah ih obuzima iz dana u dan i laju li laju. Postaju smesni u svojim istupima, jer se nadaju, a nada poslednja umire.Znate li zasto? Zato sto je bedna.

      1. trebalo bi podržati Sima Spasića, koji je silovao ženu. On je vaš model i simbol borbe protiv nasilja nad ŽENAMA. Ala ste glupi, pa nema dalje. Mene kao ženu, ne može da uvredi Sergej Trifunović. Ako „pucate“ na gnev žena, puška vam je prazna.

  4. u jednoj rečenici se obraća sergeju a u drugoj rečenici već priča o opoziciji. A kako se to zove gospođice što vi radite ako ne tako kako vam je sergej rekao ? ko vas je vređao đilas ili sergej ? ili ste u šoku pa ne znate ni šta pričate.

  5. A da budete pošteni pa da vratite malo vreme unazad i otkrijete zašto je Sergej tako reagovao? Ajde da se bavimo malo i uzrokom, a ne samo posledicama. I ta priča kako opozicija ima nesto protiv žena je tragikomična i čovek prosto ne zna kako da se postavi. Ispade da u Srbiji postoji političa opcija koja ima za cilj da sve žene proglasi gradjanima drugog reda, a pri tome treba da se nametne i dodje na vlast???? Pa ko iole normalan može da poveruje u tu priču. A šta onda reći za uvrede koje je Milenko Jovanov uputio Jeremićki ili Šešelj Aleksandri Jerkov, a SNS ovci su pljeskali u znak odobravanja. I to nije bilo na društvenim mrežama nego na javnom servisu.

  6. Niti je Srpski telegraf medij, niti su oni koji se tamo okupljaju novinari. Srpski telegraf je, tek jedna od mnogih, Vučićeva PR agencija. Naravno, ne treba pretiti (ukoliko je pretnje bilo) ni reklamerima piškota, ni reklamerima esenesovštine.

  7. im se vrati voljeni sa žurke u Davosu, moraju da budu spremni, da mu podnesu svoje „uspešno“ uradjene domaće zadatke.Sergej će morati da živi sa uvredama, kao da je ne daj Bože ubio nekoga, reče onaj sa bradicom tzv. direktor ST. Reče i ostade živ. Ala su im postala tesna odela SNS. Za ove uplašene blatoidne novinare i ne marim mnogo. Ubrzo će im biti potrebne pelene za odrasle. Nego sam zgranuta, da su se novinari na TV1 za kratko vreme okrenuli za 180 stepeni. Bravo za Ivanovića i njegovu ekipu, koji su imali obraz i dostojanstveno napustili brod, koji se od skora zove AV1.Bruka za ostatak. Treba videti sa kakvom glumom lepojka čita vesti, kada izveštava o Sergeju. Fuj bre! Još jedan kanal TV, koji brišem. Spasić? Kreten koji je silovao ženu, brani žene? Ha, kakvi su oni paćenici. Kada i pomislim, nema dalje njihovom blamu, ono se pojavi Simo Spasić.

  8. Niko u Srbiji ne sme da povisi ton, a ne da vređa žene, sestre, majke, supruge, poštene žene..jer smatram da samo takve i mogu da se nađu na javnim i odgovornim poslovima u Srbiji, a Srbija to je sam narod!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.