Novo kolo, nova sreća! Počinje još jedna SBB nagradna igra 1Foto: Promo

Zbog velikog interesovanja, SBB kompanija pokrenula je još jednu veliku nagradnu igru za postojeće i nove korisnike SBB i Total TV usluga, koja će trajati do 24. novembra.

U godini u kojoj SBB obeleževa 20 godina postojanja kompanija želi da nagradi sve svoje korisnike, ne samo dva puta zaredom zvanično najbržim internetom u zemlji koji je postao još brži, EON aplikacijom za sve, već i fantastičnim nagradama.

Glavna nagrada je i u novom kolu automobil Toyota Yaris Cross Hybrid, a SBB je obezbedio i preko 500 drugih veoma vrednih nagrada.

„Ovo je naša jubilarna godina i kada slavimo 20. rođendan želimo da radost podelimo sa svim našim korisnicima! Za prvu nagradnu igru se prijavilo 120.000 korisnika i zbog toga smo odlučili da obradujemo još naših korisnika jer novo kolo, znači nova sreća!“, rekla je Iva Gajić, Direktorka za odnose sa javnošću kompanije SBB.

U novoj nagradnoj igri mogu da učestvuju postojeći i novi SBB korisnici koji se prijave najkasnije do 23. novembra u 23.59 časova, uz svega nekoliko klikova putem Moj SBB aplikacije ili portala.

Osim glavne nagrade, SBB je pripremio i 15 bicikala, 10 elektičnih trotineta i pametnih satova, 60 tableta i 500 rančeva.

Sve informacije o pravilima nagradne igre dostupne su na linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari