Nudili posao u inostranstvu za 42.000 dinara 1

Požarevačka policija podnela je krivične prijave protiv Milana Džolića (34) iz Leštana i prevarom Milorada Mladenovića (42) Vinče, opština Grocka, kao i protiv meštanina iz Žagubice Srećka Buzejića (33), zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo prevara. – Osumnjičeni se terete da su, tokom jula i avgusta ove godine, prevarili veći broj meštana Žagubice, […]

Požarevačka policija podnela je krivične prijave protiv Milana Džolića (34) iz Leštana i prevarom Milorada Mladenovića (42) Vinče, opština Grocka, kao i protiv meštanina iz Žagubice Srećka Buzejića (33), zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo prevara.

– Osumnjičeni se terete da su, tokom jula i avgusta ove godine, prevarili veći broj meštana Žagubice, nudeći im građevinske poslove u inostranstvu. Sumnja se da su od zainteresovanih radnika za sređivanje potrebnih papira za nesmetan boravak i rad u inostranstvu, zahtevali da im uplate 42.000 dinara, a nakon toga prekidali komunikaciju sa njima – rekla je Jasmina Tišma, portparol Policijske uprave Požarevac.

Policija sumnja da je na ovaj način na teritoriji Srbije oštećeno više građana nego što je dosadašnjim radom utvrđeno i poziva ih da se jave najbližoj policijskoj stanici.

Krivične prijave protiv osumnjičenih podnete su Osnovnom javnom tužilaštvu u Petrovcu na Mlavi.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.