NUNS pozvao da se sankcionišu listovi koji su objavljivali detalje o otmici devojčice

Ostavite komentar

  1. Malo je nade da će sankcionisati tabloide kada tabloidnim televizijama, kao što su Pink i Happy TV, dozvoljavaju da besplatno koriste nacionalne ferkvencije, zar ne?

    1. U pravu si.Ni ja se ne salim. Da sam nedaj Boze na mjestu tog nesretnog oca, kad vec nema zastite od drzavnih institucija, ja bi im bio I sdija I krvnik, pa makar mi to bilo zadnje u zivotu.

  2. Ovde se mogu postaviti pitanja na najmanje tri adrese kako su detalji sa saslusavanja osumnjicenog dospela do medija…Na postavljena pitanja treba da odgovore Zagorka Dolovac, DJT, Vise javno tuzilastvo u Nisu i Advokatska komora Srbije, zavisno od toga ko je dostavio navedene podatke….

    1. Zagorka Dolovac je zapravo izmisljen lik. Da postoji pojavila bi se negde do sad. Ne postoje svedoci da ju je iko igde video.

Ostavite komentar

Društvo

Ćuta pozvao na protest u Majdanpeku 10

Ćuta pozvao na protest u Majdanpeku

U subotu će biti održan protest u Majdanpeku i ja pozivam sve građane, udruženja, nevladine organizacije da dođu, rekao je za Danas Narodni poslanik i predsednik Skupštinskog odbora za zaštitu životne sredine Aleksandar Jovanović Ćuta koji je večeras u majdanpečkoj Policijskoj stanici u svojstvu građanina dao izjavu u vezi sa nedavnim dešavanjima na Starici.

Naslovna strana

29. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.