O tvrdnji da je „Vagner“ organizovao demonstracije u Srbiji: „Ako Šormaz bude ministar biće jasno da je vlada formirana pod pritiskom Zapada“

Stručnjaci skeptični spram tvrdnje člana SNS-a Dragana Šormaza da su u organizaciju protesta od pre dve godine bili umeštani ruski obaveštajni krugovi

Ostavite komentar


  1. Ako u vladi budu SPS, JUL i Popovic, onda je ocigledno da je vlada sastavljena pod pritiskom Rusije.

  2. Konacno je dosao trenutak da se sastavi cisti proevropska vlada, bez ruskih elemenata koji su kocili svaki pokusaj priblizavanja civilizovanom svetu i aktivno diskreditovali sve sto je Zapad ucinio za nas. Samo slepci i petokolonasi ne vide dokle nas je doveo taj proruski dekadentni element.

  3. Bilo bi normalno da Šormaz bude ministar u Vladi. Njegovo obrazovanje je u skladu sa brojnim Vučićevim kadrovima.

  4. Srbija i treba da uvede sankcije Rusiji. Nisu to nikakva “braca”, Putin gleda svoj interes, a ne interes Srbije. Ne znam kada ce to Rusoljubima da dopre do mozga.

  5. Jel ovo druga strana medalje, dali to Rusi sada postaju neprijatelji ili nisam shvatio članak!???

  6. Kako znate da je bio Vagner ? Čula se u pozadini simfonija Valkire ,

  7. Ne treba nam ni prozapadna ni proruska Vlada. Treba nam Vlada Republike Srbije.

  8. Kakav Šormaz ministar ? Nije Srbija pala još na tako niske grane da ministar bude poluškolovan čovek. Taj nije ni za predsednika kućnog saveta a ne za ministra.

  9. Ma dokle vise iluzije, zablude i nebeska carstva? Buducnost dece i uopste ovog naroda je jedino bitna. Interes Rusije je nesto sto se tice samo njih. Koliko su nam pomogli svih ovih godina vidimo ovih dana. Padose maske. Ili mozda mi i dalje budemo slepi.

  10. Vucic uporan u obmanama i lazima.Misljenj koje je Jeremic trazio po nalogu Zapada je samo neobavazujuce i pogodno za manipulaviju kako zapada tako i Vucica.Vucic ga prvi zloupotrebljava da osudi druge za ono sto je on uradio ,izdao Kosmet i Srbiju u Briselu.On sada tumaci narodu ,sta je kao bilo.Kako ga nije sramota.Kao da smo mongoloidi pa nam o tumaci inpametuje.Sramota.

  11. Zbog zapada koji očigledno tone odreći ćemo se istoka koji ima budućnost.
    Super…

  12. Zašto se nije govorilo o pritisku Rusije kada su u vladu instslirani: Dačić(min inostr poslova), Vulin(min odbrane i unutr. poslova), Nenad Popović( bez resora)????!!!!

  13. Sta smo zadnjih godina doziveli na javnoj sceni Srbije.licnosti poput
    Dragan Sormaz,Jovana Jeremic i dr.obiluju na javnoj sceni.Tesko Srbiji sa takvim likovima.Neobrazovani svakodnevno prestavljaju Srbiju.na TV ekranima.Sa njima se ide u buducnost !

  14. Kako se rusofili naostre kad neko prica ono sto ne zele da cuju…
    Odmah bi klali, unistavali, satirali, proganjali…
    Niste svesni kakvi ste vi pacijenti za posmatranje. U gumenim sobama.

  15. Mi jesmo rijaliti zemlja, u kojoj svako može da bude sve. Jedini uslov apsulutna poniznost. I tipično je uvek praviti buku i pokazivati prstom na nekog. Jesam za Pravoslavlje I za Dobro… To na Zapadu ne može da se desi Srbiji I Srbima, nažalost. Tu nam jednostavno nije mesto.

  16. Nemojte sa tim ni da se salite.Ljude bi to dovelo do soka.Bilo bi to previše.

  17. Ne za ministra već isključenje iz stranke. Verovatno je kao i Zorana upao iz DOSa sa zadatkom. Ali sad je kasno, njegovim delima i dva Darka šteta je već učinjena. Nije Putin blesav da ima posla sa srbima.
    .

  18. Glupost. Mnoge proteste organizuje neko, ali ovaj nije. Kad vam se narod opet digne…

  19. Gradjani Srbije nisu glasali za Vucica da uvede sankcije Rusiji. Nisam ni Evropejac ni Rusofanatik ali vecinska Srbija ne zeli da uvede sankcije.Demokratija je volja vecine. Tacka

  20. Ma kakav vagner, ko je mene pritisnuo na dugme taj dan Vagner ili Vučić? Kovid pumpaši i lažovi. Da nije vagner organizovao proteste i po evropi,holandiji itd…na novom uelandu i australiji…u kanadi…što pričate gluposti ,zašta vi smatrate ljude

  21. On bi bio odlican da ispred zatucanih anglofila objasni blagodeti osiromasenog uranijuma I koliko nam Zapada uvek I u svakoj prilici pomaze.

  22. Znaci pocelo je. „Za 6 sedmica…“ potrebno je promeniti javno mnenje sa Istoka na Zapad. To znaci i da se Kosovo priznaje, Rio Tinto vraca….,a cojstvo ce da izigrava tromesecno sluzenje vojnog roka…

  23. Vagner je pandan Black Wather „firmi“
    Ti ljudi nisu špijuni, to su ubice.

  24. Ako on bude ministar, onda oću i ja. Ko sve ne kidiše na to mesto. Biće skoro propast sveta. Nek propadne, nije šteta

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.