Od danas kreće slanje koverata za nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi 2020“

Ostavite komentar


  1. Nije to najbitnije, ali… Hajde da učinimo ono što možemo: Ne KREĆE, počinje. Nema razloga da glagolom KRETATI „ubijemo“ glagole POČETI i POĆI. Dovoljno smo siromašni.

  2. Uzmi račun i napuni budžet Srbije. Da ima bratija odakle da puni račune svojih privatnih firmi, kroz nameštene poslove i koruptivne tendere. Ako ne uzmeš račun, neće otići pare komunističko-„patriotskoj“ oligarhiji i DB-u u šake.

  3. Ja cu, i jos neki moji, BOJKOTOVATI , ovo njihovo “ kretanje“, te lepe price da te pare pune fondove, da nam bude bolje zdravstvo, skolstvo, , Hahagaaa, znam kako je to u Srbistanu, a AV,AV,AV- ovima, treba JOS, da imaju vise da drpaju, ja se borim protiv toga, + koristim samo kesh, NE koeistite kartocu ako je moguce!!! ja znam zasto !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.