Od ponedeljka nema škola na kompletnoj onlajn nastavi

Ministar prosvete Branko Ružić ponosan na disciplinu u obrazovnim ustanovama, nadzor ukazuje da ima problema

Ostavite komentar


  1. Znači sva deca su kontrolisana na kovid ili ko odlučuje da je dete pozitivno.U Nemačkoj se svako dete dvaput nedeljno kontroliše na ulazu u školu.Maske su obavezne.

  2. Kakva nebuloza. Broj obolelih najveći do sada, a sve radi normalno, bez ikakvih mera.

  3. Prvi smo na svetu po broju obolelih a deca idu regularno u školu ??

    Tačno je da se u većini škola poštuju pravila, odstupanja postoje samo u nekim elitnim beogradskim srednjim školama u kojima je naprednoj deci dopušteno da ne nose maske i da rade šta hoće jer zaboga oni su napredni i sve im se toleriše.

    Ali deca virus prvo zakače u igraonicama, na rodjendanima, u kladionicama i kafićima pa ga onda šire po školama a iz škola virus ulazi u kuće pa nedovoljno zaštićeni stariji ukućani oboljevaju.

  4. I na Titaniku je orkestar svirao na palubi dok su putnici očajnički pokušavali da uđu u čamce za spasavanje.
    Žmurenje pred katastrofom koja se događa neće pomoći spasenju.

  5. Zasto mi, vakcinisani studenti moramo na onlajn nastavu? Ionako smo podeljeni u manje grupe, stavicemo maske dok su predavanja, nema razloga da se ne radi uzivo na fakultetu ako moze u osnovnoj skoli?

  6. Jedno odeljenje u srednjoj stručnoj u NS danas nije imalo nastavu jer su svi profesori koji su na današnjem rasporedu – na bolovanju. Ne znam zašto i izdaju ovakva saopštenja kad svi znamo šta se zaista dešava.

  7. Nesposobno ministarstvo,takodje i uprave,nastavnici poslusnici.I dalje cutnja.Moje dete nema muzicko vec dve nedelje,jel je nastavnik na respiratoru.Sram vas bilo sve….

  8. Kakav bezobrazluk!Manjim dijelom se slažem da dijeca donose virus u školu ,ali većim dijelom se i ne slažem!Virus se širi vazduhom!! Koliko znamo virus u našem tijelu se nemanifestuje odmah,što bi značilo da dijeca ne znaju da ga imaju. Vakcina nepomaže,jer onaj ko ju je već primio opet se mogao zaraziti (naravno neki primaoci su se već zarazili) što bi značilo da ako mi moramo primiti vakcinu da ne bi došlo do tako reći „širenja“ zaraze, zašto bi riskirali da dijeca šaljemo u školu, kad je iole očigledno da kako Vi kažete „škole nisu izvor zaraze“ čista nebuloza. Ako toliko želite,a želite da zaustavite širenje zaraze potrebno zatvoriti škole jer takođe bile škole izvor zaraze ili ne u njoj će itekako ušetati virus bilo kako na razne načine.Šaljete dijecu u škole kako bih svakim danom brojali broj zaraženih i onda kažete da pokušavate spriječiti zarazu.Svijesno ga širite!!Koja je poenta slati dijecu u škole,a vakcinisani narod vakcinama koje NE POMAŽU!!Koji je vaš cilj zaraziti što više ljudi kako bih iskoristili više vakcina!!

  9. Da li je realno da je sada najveći broj zaraženih a ne uvode se nikakve mete deca idu u školu,a svakim danom sve vise i vise zaraženih

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.