Odbornici SO Majdanpek blokirali rad sednice dimnim bombama i transparentima 1Foto: Printscreen/Grupa Građana Ne Dam

Odbornici Skupštine opštine Majdanpek blokirali su rad sednice dimnim bombama i transparentima.

Traže da se šef odbornicke grupe Srpske napredne stranke izvini zato što je na prethodnoj sednici rekao odbornici opozicije da jede g***a.

Odbornik Martin Bežinarević je razvio transparent „JEDI G***A BRE“ sa potpisom Dejana Vagnera, a Vladimir Božić upalio je dimnu bombu.

Policija je prisutna upravo.

Da podsetimo, i na prošlom zasedanju Skupštine opštine Majdanpek došlo je do incidenta u kom su učestvovali učestvovali odbornica opozicije Irena Barbulović i predsednik odborničke grupe Srpske napredne stranke Dejan Vagner.

Odbornik u Majdanpeku Martin Bežinarević rekao je za Danas da je šef odborničke grupe naprednjaka, Dejan Vagner, rekao odbornici Ireni Barbulović da „jede g***a“ u toku njenog Skupštinskog obraćanja u utorak, 24. oktobra.

„To nije prvi put da naprednjaci, a pogotovo šef odborničke grupe SNS, predsednik Skupštine opštine i predsednik opštine ponižavaju i vređaju opozicione odbornike. Ovog puta su naišli na vrlo opravdanu reakciju odbornice Barbulović, a to je bila flaša koja je iz njenih ruku poletela ka Vagneru“, istakao je Bežinarević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari